Ioan Balan: „Proiectul Predoiu început la Suceava merge mai departe”


Intră acum și în grupul de

 

Anca Boagiu, vicepresedinte PNL:

„Cred ca in Romania de azi oamenii au nevoie de auda lucruri din suflet. Si va spun ca taram mai binecuvantat decat Bucovina nu exista. Nu cred ca exista om care nu are valoare, cred ca exista oameni ce trebuie pusi in valoare. Am avut aici, la Suceava, un om pus in valoare, Flutur, caruia ii multumesc, pentru ca de mana cu el si cu Blaga, am reusit sa facem ca Romania sa fie stat membru al UE in 2007.”

Ioan Balan le-a cerut celor din sala sa se ridice in picioare si sa o aplaude la scena deschisa pe Anca Boagiu.

ioan balan (2)

Ioan Balan, deputat, copresedintele Organizatiei Municipale Suceava a PNL, vicepresedinte PNL:

„Eu cred ca fiecare din noi, cand suntem intr-o batalie publica in care mereu adversarul e PSD, nu poti sta la masa cu PSD. Unii s-au bucurat ca de marea minune cand au stat la masa cu PSD. Dar nu tine. Nu sunt din acelasi aluat. Dreapta unita va fi puternica atat de mult cat vom dori fiecare din noi sa fim uniti. Cei care facem politica si vrem sa accedem in administratie prin vot, trebuie sa avem un mesaj clar-PNL, partid de dreapta si aproape de intreprinzatori.

Noi, la Suceava, am fost o echipa unita si sa aveti convingerea ca si de aici incolo vom fi. Proiectul Predoiu inceput la Suceava merge mai departe. Am avut aici proiectul Iohannis, unii credeau, altii nu prea. Primar de-al nostru, sustinut de noi, ajuns in functie cu munca fiecaruia din noi si poate si a mea in mod special, in campanie electorala a presedintelui, nu doar ca a dat din coada, a inteles ca trebuie dovezi de slugarnicie necerute de PSD.

Un preot din Suceava mi-a spus ca primarul i-a spus ca Ponta iese 100% si sa se dea bine pe langa ca sa primeasca niste bani. Suntem pregatiti cei 114 candidati ca la alegerile din 2016 sa luam cat mai multe primarii. Fotbalul e frumos, se joaca pe goluri, dar politica se face cu voturi.

Sa vorbiti si in stanga si in dreapta si in spate si sa spuneti ce am facut noi. Aici,  la Suceava, avem o comparatie a mandatului 2008-2012 cu ceea ce nu se intampla din 2012.”

 

 


Intră acum și în grupul de