Balan despre „Crosul Sucevei”: Ne aşteptăm la o participare masivă pe toate categoriile de vârstă


Intră acum și în grupul de

Ioan Balan, Ovidiu Doroftei, Lucian Harsovschi, Dumitru Mihalescul (Marelvi) si Sorin Rata sustin o conferinta de presa la sediul PNL Suceava.

Ioan Balan, deputat, copreşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL:

„Ce ne-am propus ca organizatie judeteana si municipala pentru evenimentul de saptamana trecuta am realizat. A fost un eveniment de exceptie. S-au discutat prioritati legislative si de dezvoltare a judetului. Cred ca pentru noi, cel mai important lucru pe care trebuie sa il vedem dupa aceasta actiune e ca am obtinut promisiunea ca Moldova sa fie prinsa cu autostrada care sa ne lege cu Ardealul. E un lucru extraordinar pentru ca in ultimul Master Plan regiunea NE nici macar nu e schitata.

E o diferenta totala intre abordarea lui Ponta care a fost la Suceava si nu s-a soldat cu nimic si a lui Predoiu pentru ca avem experienta anilor 2008-2012 care n-au venit niciodata cu mana goala la Suceava. Au venit cu proiecte. Speranta noastra e ca PNL sa faca un guvern cat mai trapid si sa il avem pe Predoiu premier.

 

S-a demarat de pe 3 septembrie un sondaj de opinie in teren si peste cateva zile vom avea rezultatele. Incepand cu 15 septembrie se va face si sondajul national, oficial, care va desemna candidatul organizatiei municipale pentru 2016 la Primarie si atunci vom intra in linie dreapta cu alegerile locale.

balan, harsovschi,doroftei (1)

Suntem pe final de organizare cu Crosul Sucevei. Lucrurile sunt in limitele normalitatii si ne asteptam la o participare masiva pe toate categoriile de varsta. La cateogoria a 5-a, care inseamna o anumita varsta, avem deja multi doritori si asta ma bucura. Anul acesta, la prima editie am vrut sa fie una speciala, adresata sucevenilor. Competitia se va desfasura sub auspiciile corectitudinii si transparentei.

In incheierea evenimentului va fi si un concert cu trupe in voga care vin cu multa prietenie la Suceava. Va fi un concert de exceptie d.p.d.v. al productiei cu sunet de cea mai buna calitate, vor fi lumini si lasere si tot ce presupune o productie de inalta calitate. Va fi un concert la superlativ.

Ma bucur de sprijinul colegilor mei de la Bucuresti si asta vine ca o apreciere a activitatii mele politice. Acum vrem sa masuram daca aceeasi apreciere e valabila si la cetatenii municipiului. Pentru PNL e o ocazie exceptionala aceasta lupta interna. Sondajul va fi facut corect, ca la carte, ca sa vedem cine e cel mai bun candidat din randurile partidului.”

Dumitru Mihalescul:

„Ma bucur sa am ocazia sa sprijin aceasta actiune de la Suceava si ca am ocazia sa ma implic si invit toti sucevenii sa vina sa participe la cros. Cred ca merita si din cand in cand sa facem ceva si pentru comunitate si sa schimbam abordarea. Avem nevoie de astfel de oameni, ca Ioan Balan care ceea ce promit, fac.”


Intră acum și în grupul de