Alexandru Băişanu a fost înlocuit din funcţia de lider al organizaţiei judeţene PNL Suceava. Noul preşedinte e Dumitru Pardău


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL de Suceava Dumitru Pardău este noul co-preşedinte al organizaţiei judeţene PNL Suceava în locul deputatului Alexandru Băişanu, după ce Biroul Permanent Naţional al PNL a decis, miercuri, validarea unui nou Birou Permanent Judeţean al organizaţiei judeţene liberale.

pardau 4

Potrivit unor surse liberale, Biroul Permanent Naţional al PNL (vechiul PNL) a decis, miercuri, demiterea din funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene Suceava a deputatului Alexandru Băişanu pentru activitatea desfăşurată.

Ulterior, s-a decis dizolvarea Biroului Judeţean al PNL Suceava.

BPN al PNL a votat apoi validarea unui nou BPJ al PNL Suceava cu preşedinte deputatul Dumitru Pardău.

Noul co-preşedinte al PNL Suceava, deputatul Dumitru Pardău a declarat că a mulţumit conducerii liberale pentru încrederea de care se bucură, că este onorat de numirea în această funcţie şi conştient de responsabilităţile pe care le are.

El a anunţat că doreşte să recredibilizeze organizaţia fostului PNL Suceava şi să reactiveze vechii membri ai PNL Suceava care au fost marginalizaţi în ultima perioadă.

Ursaciuc, Pardau, Surugiu

 

Dumitru Pardău a explicat că va introduce echilibru în activitatea PNL la Suceava şi participarea membrilor fostului PNL la toate acţiunile politice şi la toate evenimentele organizate de noul PNL în judeţ având ca principal scop câştigarea alegerilor locale şi a majorităţii în Consiliul Judeţean Suceava.

El a menţionat că va milita pentru „echilibru, cumpătare şi înţelepciune”.

Din BPJ al PNL Suceava fac parte, pe lângă Pardău, senatorul Steliana Miron, deputatul Radu Surugiu, primarii din Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului, Siret, dar şi alte personalităţi ale organizaţiei judeţene.

„Am încercat să fie un BPJ echilibrat cu reprezentarea tuturor zonelor din judeţ”, a mai spus Pardău.

Vezi aici mesajul lui Alexandru Băişanu înainte ca BPN al PNL să-l demită din funcţie.


Intră acum și în grupul de