Şedinţă de alegeri cu multe întrebări în care Ovidiu Donţu a fost reales preşedinte al organizaţiei municipale PSD Suceava


Intră acum și în grupul de

Senatorul Ovidiu Donţu a fost reales preşedinte al organizaţiei municipale PSD Suceava într-o şedinţă la care au fost prezenţi circa 80 de membri ai organizaţiei şi care a fost anunţată iniţial ca fiind o şedinţă pregătitoare a conferinţei municipale de alegeri.

Ovidiu Dontu

Potrivit unor surse din PSD Suceava, şedinţa de alegeri din organizaţia municipală PSD Suceava a avut loc în 14 septembrie, iar la şedinţa celei mai importante organizaţii locale din judeţ nu a participat preşedintele organizaţiei judeţene, Cătălin Nechifor.

Sursele citate au precizat că la şedinţă nu ar fi fost invitaţi mai mulţi membri cu funcţii ai organizaţiei, iar cei care au fost prezenţi ar fi fost informaţi că urmează să se desfăşoare o şedinţă a Biroului municipal, dar că au constatat că participă la şedinţa de alegeri.

La această şedinţă ar fi participat circa 80 de persoane, mai susţin sursele citate.

Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Ioana Irimie, a confirmat că s-a desfăşurat şedinţa de alegeri a organizaţiei municipale PSD Suceava şi că Ovidiu Donţu a fost reconfirmat în funcţie. Ea a precizat că şedinţa a fost statutară.


Intră acum și în grupul de