Surpriză: Cătălin Nechifor ţinteşte o candidatură pentru conducerea centrală a PSD


Intră acum și în grupul de

Preşedintele organizaţiei judeţene PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat, marţi seara în emisiunea Ora de politică de la Intermedia TV că ar putea candida la o funcţie de conducere în structura centrală a PSD.

nechifor

Nechifor a fost întrebat de ce a renunţat să candideze în anul 2013 la funcţia de vicepreşedinte naţional al PSD deşi organizaţia PSD Suceava a votat să fie candidat pentru această funcţie, el explicând că la acea dată s-a decis ca din regiunea nord-est să fie susţinută candidatura lui Gheorghe Nechita.

El a explicat că într-un partid, important este să ai o echipă şi că aşa vede el lucrurile.

Întrebat dacă va refuza să candideze în acest an la funcţia de vicepreşedinte naţional, Nechifor a spus că va lua o decizie în urma CEx care se va desfăşura în 30 septembrie.

„În 30 septembrie va fi un CEx la Bucureşti în care se va decide formula de alegeri, că va fi nominal, pe domenii, ori pe regiuni. Atunci voi decide şi voi anunţa”, a spus liderul social-democrat sucevean.

Nechifor a explicat că a aranja o echipă de conducere nu este foarte uşor şi că, în general, el a mers pe zona de mijloc, astfel încât să adune şi nu să dezbine pentru că o asemenea abordare dă rezultate.


Intră acum și în grupul de