FOTO Ziua votului în PSD. Flux continuu de alegători la secţia de votare din Suceava


Intră acum și în grupul de

Un flux continuu de alegători se înregistrează la secţia de votare organizată la sediul PSD Suceava pentru alegerea preşedintelui partidului, singurul candidat fiind Liviu Dragnea.

psd nechifor dontu bereanu alegeri vot (30)

La sediul PSD Suceava au venit să voteze principalii lideri din organizaţia judeţeană, în frunte cu preşedintele Cătălin Nechifor, care a fost însoţit de vicepreşedinţii Neculai Bereanu, Ovidiu Donţu sau Tiberius Brădăţan.

Ei au stat la coadă pentru a-şi înregistra prezenţa la vot, după care şi-au exprimat votul în cabinele amplasate în sediu.

După vot, preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat că „partidul are nevoie de o conducere legitimă”.

Liderul social democrat sucevean a precizat că potrivit Statutului PSD, preşedintele partidului se alege prin scrutin universal, adresat tuturor membrilor de partid.

„Acest vot va da încrederea şi susţinerea pentru preşedintele nou ales să poată să-şi asume programul politic al partidului”, a mai declarat Cătălin Nechifor.

Până la ora 12, în judeţ votaseră 28 la sută din cei 16.011 alegători.

Nechifor a salutat că membrii PSD vin să-şi voteze preşedintele mai ales că nu sunt condiţii meteo favorabile.

Preşedintele PSD Suceava a precizat că nu au existat incidente electorale.

La sediul PSD Suceava membrilor de partid li se dau şi chestionare pe care să le distribuie cunoştinţelor într-o consultare pe care conducerea partidului o face şi prin care vrea să vadă notorietatea liderilor locali ai PSD, dar şi impactul măsurilor guvernamentale.


Intră acum și în grupul de