Candidatura lui Ioan Bălan pentru funcţia de primar al Sucevei, confirmată de birourile permanente reunite ale PNL


Intră acum și în grupul de

Conducerea  PNL Suceava, prin birourile permanente reunite, a decis, joi după amiaza, să avizeze candidaturi la funcţiile de primar în mai multe organizaţii.

ioan balan (5)

În cazul municipiului Suceava a fost confirmată candidatura vicepreşedintelui regional al PNL, deputatul Ioan Bălan, au declarat surse din conducerea organizaţiei judeţene PNL Suceava.

Această decizie a fost luată după ce Alexandru Băişanu, care îşi anunţase intenţia de a candida şi el la funcţia de primar, a refuzat să semneze contractul pentru realizarea unui sondaj de opinie în baza căruia să fie luată decizia politică privind candidatul liberal la funcţia de primar al Sucevei.

Liberalii au mai validat joi candidatura lui Gheorghe Aldea la primăria municipiului Fălticeni și a lui Cătălin Miron la primăria municipiului Rădăuți. De asemenea, au fost validați ca și candidați cei 49 de primari în funcție pe care îi are PNL la nivel de județ. Printre aceștia primarul municipiului Câmpulung Modovenesc, Mihăiță Negură, primarii orașelor Siret și Gura Humorului, Adrian Popoiu respectiv Marius Ursaciuc. Biroul Permanent Județean al PNL a mai hotărât joi realizarea de sondaje de opinie în vederea desemnării candidatului în unele localități unde situația nu este clarificată.

 


Intră acum și în grupul de