Nistor Tătar, validat candidat al PSD pentru funcţia de primar al Rădăuţiului. Ceilalţi contracandidaţi anunţaţi nu sunt membri PSD Rădăuţi


Intră acum și în grupul de

Comitetul Executiv al PSD Rădăuţi a decis, miercuri seara, în şedinţă, desemnarea lui Nistor Tătar drept candidat al formaţiunii pentru funcţia de primar al municipiului Rădăuţi la alegerile locale din 2016.

nistor tatarNistor Tătar este consilier judeţean şi preşedinte al organizaţiei PSD Rădăuţi.

El a dorit să candideze şi la alegerile din 2012, din partea PSD în USL, dar atunci candidatul desemnat a fost din partea PNL, Petru Carcalete, care a fost surclasat de candidatul PDL, Aurel Olărean.

Decizia PSD Rădăuţi a fost anunţată, joi, într-o conferinţă de presă, în cadrul căreia, vicepreşedintele organizaţiei, Gheorghe Simota, a precizat că nu a mai fost luată în calcul candidatura lui Constantin Boliacu, consilier judeţean PSD care a anunţat că intenţionează să intre în competiţie.

Un alt posibil candidat la funcţia de primar al municipiului Rădăuţi, omul de afaceri Gabriel Sandu, nu a fost luat în calcul de organizaţia PSD din Rădăuţi pentru că nu e membru al organizaţiei.


Intră acum și în grupul de