UNPR spune că la Rădăuţi are cele mai mari şanse că câştige funcţia de primar, dar candidatul UNPR laudă primarul PSD


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul municipiului Rădăuţi, Bogdan Nicolau, membru UNPR, a surprins marţi seara în emisiunea  Ora de politică atunci când a vorbit despre posibila sa candidatură la funcţia de primar al municipiului, lăudând însă pe primarul interimar Bogdan Loghin, membru PSD.

sedinta reconstituire CL Radauti

Nicolau a spus că dacă va fi desemnat candidat al UNPR pentru  funcţia de primar al municipiului Rădăuţi şi-ar dori ca din partea PSD să-l aibă contracandidat pe actualul primar interimar Bogdan Loghin despre care a spus că e un tânăr cu merite care trebuie să fie în Consiliul Local sau în Primărie.

Nicolau a explicat că este în comuniune perfectă cu Loghin despre care a spus că este curat, sincer, drept şi demn.

El a mai spus că dacă va fi desemnat candidat din partea UNPR la funcţia de primar îşi doreşte să obţină această funcţie şi cel puţin şapte-opt consilieri locali.

Prim vicepreşedintele UNPR Suceava, Cătălina Vartic, a declarat că la alegerile locale din 2016 UNPR are cele mai mari şanse să câştige funcţia de primar în municipiul Rădăuţi.

Ea a spus că legea favorizează primarii în funcţie, iar acest fapt este un handicap pentru UNPR Suceava care nu are nici un primar în judeţ,  dar că la Rădăuţi situaţia e diferită şi că UNPR are această şansă.(N.B.)


Intră acum și în grupul de