UNPR spune că la Rădăuţi are cele mai mari şanse că câştige funcţia de primar, dar candidatul UNPR laudă primarul PSD

Viceprimarul municipiului Rădăuţi, Bogdan Nicolau, membru UNPR, a surprins marţi seara în emisiunea  Ora de politică atunci când a vorbit despre posibila sa candidatură la funcţia de primar al municipiului, lăudând însă pe primarul interimar Bogdan Loghin, membru PSD.

sedinta reconstituire CL Radauti

Nicolau a spus că dacă va fi desemnat candidat al UNPR pentru  funcţia de primar al municipiului Rădăuţi şi-ar dori ca din partea PSD să-l aibă contracandidat pe actualul primar interimar Bogdan Loghin despre care a spus că e un tânăr cu merite care trebuie să fie în Consiliul Local sau în Primărie.

Nicolau a explicat că este în comuniune perfectă cu Loghin despre care a spus că este curat, sincer, drept şi demn.

El a mai spus că dacă va fi desemnat candidat din partea UNPR la funcţia de primar îşi doreşte să obţină această funcţie şi cel puţin şapte-opt consilieri locali.

Prim vicepreşedintele UNPR Suceava, Cătălina Vartic, a declarat că la alegerile locale din 2016 UNPR are cele mai mari şanse să câştige funcţia de primar în municipiul Rădăuţi.

Ea a spus că legea favorizează primarii în funcţie, iar acest fapt este un handicap pentru UNPR Suceava care nu are nici un primar în judeţ,  dar că la Rădăuţi situaţia e diferită şi că UNPR are această şansă.(N.B.)