Deputatul Ioan Balan a primit flori de la președintele Klaus Iohannis, de ziua lui

balan ghiveci flori iohannisDeputatul PNL de Suceava, Ioan Balan, care este și vicepreşedinte PNL pentru regiunea de Nord-Est și chestorul Camerei Deputaților, a împlinit vineri, 49 de ani.

 Printre cei care l-au felicitat cu acest prilej se numără și președintele României, Klaus Iohannis, care i-a trimis un ghiveci cu flori.

Balan a declarat că se simte onorat de sutele de mesaje și urări primite de ziua sa de naștere și a ținut să aducă mulțumiri speciale șefului statului pentru cadou.

”Se spune că în tinerețe învățăm și odată cu vârsta înțelegem. Tind să fiu de acord. Totuși pentru mine vârsta e doar un număr, care astăzi devine 49!

Mă simt onorat de sutele de mesaje primite până acum, nici nu știu cum să făc să vă răspund tuturor așa cum v-am obișnuit, dar o voi face. E minunat să-ți petreci o zi specială alături de oameni ce țin și cred în tine!

Mulțumiri speciale și președintelui României, domnul Klaus Iohannis, care mi-a făcut dimineața mai frumoasă cu acest superb ghiveci de flori”, a scris parlamentarul sucevean pe pagina oficială de Facebook.