Marian Andronache, director general în Primăria Suceava, vrea să facă din Suceava un oraş viu


Intră acum și în grupul de

Candidatul MP la Primăria Suceava, Marian Andronache, director general în Primăria Suceava, a declarat, vineri, că doreşte să schimbe lucrurile în oraş, iar experienţa sa în activitatea administrativă din Primărie îi conferă dreptul să poată pune în aplicare ceea ce îşi propune.

andronache popovici milici (5)

Marian Andronache a spus că îşi doreşte să facă din Suceava un oraş viu urbanistic, cultural, cu tineri educaţi, cu oameni sănătoşi care să facă sport, un oraş în care sucevenii să se simtă în siguranţă.

El a arătat că proiectul său include o administraţie mai performantă şi susţine că ştie şi cum să o facă.

Andronache crede că viitorul departament al fondurilor europene din Primărie va trebui să lucreze la turaţie maximă şi să atragă fonduri pentru proiecte.

El a explicat că, spre exemplu, la Oradea, au fost atraşi 135 de milioane de euro pentru investiţii în oraş având un departament format din 25 de persoane.

Andronache a spus că acest departament a funcţionat atât de bine încât aveau atât de multe proiecte că nu se găseau firme care să le execute.

În schimb, la Suceava, cu actualul compartiment din care fac parte 4-5 persoane nu se poate face faţă Programului Operaţional Regional 2014-2020, a spus directorul general din Primăria Suceava.

Marian Andronache a evitat să spună dacă primarul actual nu a ştiut să atragă fonduri ca la Oradea sau cine este cel care a adus oraşul să fie tern şi nu viu aşa cum şi-l doreşte.

El a spus doar că îşi doreşte o campanie electorală decentă, o bătălie între proiecte şi nu între candidaţi.(N.B.)


Intră acum și în grupul de