PNŢCD Suceava ”reînvie” în preajma alegerilor locale din acest an


Intră acum și în grupul de

PNŢCD Suceava pare că a descoperit formula reinventării politice odată cu apropierea alegerilor locale din acest an. După ce ani de zile nu s-a auzit nimic despre acest partid sau despre liderii săi locali, cu ajutorul  ”Facebook” am aflat că partidul nu s-a desființat, ba din contra, se pune pe treabă și oferă funcții celor care doresc să facă politică.

Într-o postare publică pe pagina lui Marius Andrei se menționează că din data de 30 ianuarie el este noul lider judetean al PNTCD Suceava. Iată postarea lui Marius Andrei, care şi-a asumat calitatea de preşedinte al PNŢCD Suceava:

”Sâmbătă 30 ianuarie 2016 am fost numit președinte interimar al Organizației Județene PNȚCD Suceava în urma hotărârii Comitetului Național de Conducere al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat”, susţine Marius Andrei.

El arată că din comisia interimară mai fac parte:

marius andrei PNTCD
Marius Andrei -Sursa: facebook, pagina personala

– Ciprian Gafincu – Prim-vicepreședinte

– Ioan Balaban – Secretar General

– Alin Timofte – Vicepreședinte

– Sophia Cristina Lauric – Vicepreședinte

– Dr. Constantin Lazăr – Vicepreședinte

– Aurel Moţco – Vicepreședinte

– Nedea Gheorghe – Vicepreședinte

– Silviu Onuţu – Vicepreședinte

„Este o onoare şi un privilegiu pentru mine să preiau conducerea unei organizații cu tradiție și să lucrez cu şi pentru comunitatea suceveană”, arată noul lider ţărănist sucevean. (Mihai Chira)


Intră acum și în grupul de