Consilierul judeţean Dan Cuşnir, neîncrezător în rapoartele Poliţiei că nu se vând băuturi alcoolice minorilor


Intră acum și în grupul de

Dan Ioan Cusnir ODP (3)Consilierul judeţean PSD Dan Ioan Cuşnirşi-a exprimat, vineri, neîncrederea în rapoartele Poliţiei potrivit cărora nu se vând băuturi alcoolice minorilor în special în pub-uri şi baruri, sau că în zona şcolilor nu se vând ţigări la bucată.

În cadrul şedinţei Consiliului Judeţean Suceava care s-a desfăşurat vineri, preşedintele Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Suceava, consilierul judeţean PSD Gheorghe Iacob a prezentat raportul pentru anul trecut.

iacob gheorgheDupă această prezentare, colegul său de partid, consilierul judeţean Dan Ioan Cuşnir i-a amintit acestuia că în urmă cu două şedinţe i-a cerut să facă şi o informare privind consumul de băuturi alcoolice de minori şi despre vânzarea de ţigări la bucată în apropierea şcolilor.

Iacob i-a cerut însă reprezentantului IPJ Suceava aflat la şedinţă să răspundă întrebării, acesta arătând că nu s-au depistat minori care au fost serviţi cu băuturi alcoolice în localuri şi nici că s-ar vinde ţigări la bucată.

Dan Ioan Cuşnir a spus că nu crede în aceste date şi consideră că poliţiştii nu şi-au făcut treaba.

El a recomandat IPJ Suceava ca cel puţin în perioada balurilor liceelor să verifice dacă în pub-uri sau în baruri se consumă băuturi alcoolice de minori. (R.N.B.)


Intră acum și în grupul de