Consilierul judeţean Dan Cuşnir, neîncrezător în rapoartele Poliţiei că nu se vând băuturi alcoolice minorilor

Dan Ioan Cusnir ODP (3)Consilierul judeţean PSD Dan Ioan Cuşnirşi-a exprimat, vineri, neîncrederea în rapoartele Poliţiei potrivit cărora nu se vând băuturi alcoolice minorilor în special în pub-uri şi baruri, sau că în zona şcolilor nu se vând ţigări la bucată.

În cadrul şedinţei Consiliului Judeţean Suceava care s-a desfăşurat vineri, preşedintele Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Suceava, consilierul judeţean PSD Gheorghe Iacob a prezentat raportul pentru anul trecut.

iacob gheorgheDupă această prezentare, colegul său de partid, consilierul judeţean Dan Ioan Cuşnir i-a amintit acestuia că în urmă cu două şedinţe i-a cerut să facă şi o informare privind consumul de băuturi alcoolice de minori şi despre vânzarea de ţigări la bucată în apropierea şcolilor.

Iacob i-a cerut însă reprezentantului IPJ Suceava aflat la şedinţă să răspundă întrebării, acesta arătând că nu s-au depistat minori care au fost serviţi cu băuturi alcoolice în localuri şi nici că s-ar vinde ţigări la bucată.

Dan Ioan Cuşnir a spus că nu crede în aceste date şi consideră că poliţiştii nu şi-au făcut treaba.

El a recomandat IPJ Suceava ca cel puţin în perioada balurilor liceelor să verifice dacă în pub-uri sau în baruri se consumă băuturi alcoolice de minori. (R.N.B.)