Liderul MP Suceava îi somează pe Milici și pe Băișanu să facă publice organizațiile MP care au trecut la ALDE


Intră acum și în grupul de

Președintele Mișcării Populare Suceava, Corneliu Popovici, susține o conferință de presa:

”Nu am incercat sa rupem din alte partide, dar am avut usile deschise si cei care au crezut in noi, au putut sa o faca. Insa ceea ce s-a intamplat saptamana trecuta a scos la suprafata un mod murdar in care persoane cu state vechi in politica din judet au fost obisnuiti sa lucreze pana acum.

corneliu popovici PMP suceava (3)

S-a incercat spargerea MP la Suceava, dar in afara de cei doi Ovidei ai nostri care au plecat in alta parte, mai e o grupare, care face parte din PSD și care sunt prieteni ai lui Milici si care se invarte in jurul lui Burgheaua, Mirza si Iordache.

Am fost avertizati de lucrul acesta. Campania era inceputa mai demult. Dar s-a accentuat odata cu ajungerea lui Baisanu la ALDE. Tin sa le multumesc tuturor ca au facut fata si au demonstrat ca desi sunt noi in politica, sunt maturi.

Gruparea PSD incearca sa profite ca azi conducerea PSD e intr-un moment mai delicat si se incearca revenirea la conducerea PSD din formula mai veche. Gruparea din PSD si-l doreste pe Baisanu candidat comun si poate si de asta nu are PSD propriul candidat  pana acum. Vrea sa scoata un scor cat mai bun la CJ si uite asa revenim la modul lor de gandire la o conducere a CJ identica cu cea din 2009. In toata treaba asta deranja MP care e in pozitia a treia.

Trebuia gasita formula de destabilizare a MP. Veriga slaba a fost gasita si s-au dus la masa lui Baisanu si au inceput sa toarne. Asta se intampla luni si pentru ca nu se intampla nimic s-au inceput sicanele. Sute de telefoane de pe telefonul deputatului Baisanu si amenintari. Dezinformari in presa si in cadrul structurilor noastre. Ceea ce incearca PSD si ALDE sa faca nu se va reusi niciodata cu MP. Ce nu inteleg ei e ca oamenii au venit in MP pentru a-i schimba pe ei.

Milici si Baisanu, va somez ca pana luni sa faceti publice organizatiile MP care au trecut la ALDE, altfel vom intenta un proces civil impotriva lor.

Baisanu are ocazia ca acum sa mai contruiasca ceva. Dar sa o faca prin munca cinstita si nu prin dezinformari. Sa o faca altfel, poate lua model MP.”

Marian Andronache, candidatul MP la Primăria Suceava:

”Mie nu-mi plac intrigile si jocurile de culise, dar vad ca trebuie sa ma obisnuiesc si cu ABC-ul politicii. Nu am fost adus in partid de Milici sau Svart! Nu pot decat sa le doresc celor doi drumuri bune. Si folosesc pluralul pentru ca sigur nu se vor opri la ALDE. De joia trecuta, ca un facut, au incept sa ni se alature oameni multi si de calitate.”

Bogdan Codreanu:

”Organizatiile MP se intaresc de la o zi la alta si cei care au intrat in lupta asta isi doresc sa aiba un cuvant de spus la nivel local. Vrem sa castigam primarii pe zona de munte si sa aducem mai departe cativa primari care sunt pe functie.”


Intră acum și în grupul de