Băișanu: Tandemul Boliacu (primar) – Carcalete (viceprimar) are experiența necesară pentru a face din Rădăuți un oraș emblemă


Intră acum și în grupul de

Constantin Boliacu si Petru Carcalete participa la conferinta de presa a deputatului ALDE, Alexandu Baisanu.

Boliacu, Carcalete, Baisanu, Preotescu

Alexandru Baisanu:

”ALDE se intareste pe zi ce trece. Incepem sa crestem si asta ne da sperante mari in castigarea Primariei Suceava si a presedintiei CJ. Avem si alte idealuri de atins, obiective pe care le putem atinge cu oameni seriosi si credibili. Va prezint, astazi, doi candidati de primar si un viceprimar. Va anunt echipa castigatoare de la Radauti: primar Boliacu si viceprimar Carcalete. Tandemul asta are experienta necesara pentru a face din Radauti un oras emblema.

Candidatul nostru la Vama este Petru Preutescu, actual consilier judetean si care am convingerea ca va castiga Primaria.”

Petru Carcalete:

”Radauti arata jalnic si sper sa facem o echipa buna la nivelul orasului pentru binele oamenilor. Singurul candidat cu sanse reale pentru a castiga Primaria este dl Boliacu si pentru asta m-am decis sa il sustin.

Alexandru Baisanu:

”Tinand cont ca in judetul Suceava exista foarte multe asociatii de proprietari de animale cu care am avut discutii am facut o interpelare catre ministrul Agriculturii pentru a vedea care este situatia platii la subventie pentru animale. Promisiunile de plata de la o zi la alta si intarzierea acesteia conduce la penalizari si blocarea activitatilor din ferme si chiar la executari silite din partea ANAF.”

 


Intră acum și în grupul de