Liderul PMP Suceava: Vom susține candidatura lui Bogdan Codreanu la președinția CJ


Intră acum și în grupul de

Corneliu Popovici si Bogdan Codreanu sustin o conferinta de presa la sediul PMP Suceava.

popovici si codreanu

Corneliu Popovici, presedintele PMP Suceava:

”Va fac un anunt important. Azi, pe 24 martie, facem public faptul ca  vom sustine candidatura lui Bogdan Codreanu la  presedintia CJ. Tin sa declar ca prin asta scoatem in evidenta ca aceasta constructie inceputa de 3 ani are o directie clara. Incercam sa aducem in fata electoratului oameni noi si azi ideea de a face tot posibilul ca Bogdan Codreanu  sa fie viitorul presedinte al CJ.

Codreanu e tanar, energic si competent si respectat pe toata zona de munte. De ce el presedinte? Ideea nu imi apartine ca un primar sa fie si presedinte de CJ. Am o oarecare experienta politica in spate si cel mai important lucru e ca nu se simt oameni intelesi. Singura varianta ca un presedinte de CJ sa inteleaga nevoile oamenilor ar fi ca un primar sa se ridice si sa candideze la sefia CJ.

Fara discutie, Traian Basescu va fi presedinte al PMP.

Partidele mari sunt blocate, locurile din fata sunt rezervate pentru conducatorii partidelor si punct. Indiferent de vointa electoratului.”

Bogdan Codreanu:

”E o provocare pentru mine si pentru echipa din PMP. Le multumesc ca mi-au dat o sansa sa construim un pateneriat corect.

E o lupta grea pe care mi-am asumat-o si trebuie dusa pana la capt si o vom duce in echipa. Nu am nici un motiv sa imi fie frica de ceva. Nu a existat nici o negociere la venirea mea in PMP. Eu fac parte din Fundatia MP. Provocarea a venit din mijlocul echipei. Proiectul pleaca pe reteta de la Pojorata timp de 8 ani si vreau sa o transpun in fiecare localitate din judet.

Daca voi fi in situatia de a prelua presedintia CJ, voi renunta la functia de primar.

Daca Marius Ursaciuc se duce la PNL si vrea sa candideze la presedintia CJ, sper ca cei de acolo sa il lase. Vreau sa duc reteta de la Pojorata la judet.”


Intră acum și în grupul de