Coroană de flori, depusă la Ambasada Belgiei din partea Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Francofoniei


Intră acum și în grupul de

coroana ArdeleanuÎn semn de solidaritate cu poporul belgian, miercuri, a fost depusă la Ambasada Belgiei, o coroană de flori, din partea Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Francofoniei.

Președinta acestei Delegații, deputatul Sanda-Maria Ardeleanu, a exprimat condoleanțe pentru victimele atentatelor care au lovit capitala Belgiei și  a transmis urări de sănătate pentru cei care au fost răniți.

sanda maria ardeleanu”Dorim să exprimăm condoleanțele noastre pentru victimele atentatelor de la Bruxelles din   22 martie 2016, și toate urările  noastre de sănătate pentru cei care au fost răniți.

Suntem copleșiți de ororile care au lovit inima Europei. Acestea sunt acte de lașitate împotriva unor oameni nevinovați, dar și un afront la adresa tuturor valorilor instituțiilor europene.

Nu există nicio scuză pentru aceste atacuri. Am dori să subliniem faptul că viitorul aparține țărilor noastre, care vor fi întotdeauna în favoarea valorilor libertății, democrației.

Vive la Belgique! Vive la Francophonie! Vive l’Union européenne et ses valeurs!”, a transmis Ardeleanu.


Intră acum și în grupul de