Ioan Bălan: Alegătorul bucovinean îl va vota pe cel care are proiecte viabile pentru comunitate şi nu pe cel care îşi şlefuieşte frumos discursurile odată la patru ani


Intră acum și în grupul de

Vicepreşedintele regional al PNL, deputatul de Suceava Ioan Bălan, consideră că alegătorii din Bucovina vor fi mult mai atenţi la alegeri pe cine votează şi nu vor vota pe cei care, odată la patru ani îşi şlefuiesc frumos discursurile, ci pe cei care au proiecte viabile pentru comunitatea locală.

ioan balan

Într-o postare pe pagina sa de socializare, deputatul sucevean atrage atenţia că dacă PSD nu şi-ar fi bătut joc mai bine de doi ani de Acordul de parteneriat cu Uniunea Europeană, acum am fi avut deja proiecte în derulare, pe toate componentele, nu doar lansări de apeluri.

„Acum, însă, din cauza incompetenţei Guvernului PSD, trebuie să ne adaptăm şi să recuperăm timpul pierdut şi să nu ratăm nici măcar o zi disponibilă pentru accesarea acestor fonduri”, susţine parlamentarul.

El arată că mare sa temere este legată de faptul că primarii în funcţie, care ar trebui deja să dispună specialiştilor să elaboreze proiectele, vor fi mai preocupaţi de alegerile locale din 5 iunie decât de adevăratele priorităţi ale regiunii în care trăim.

Bălan le sugerează celor care se vor prezenta în faţa cetăţenilor şi le vor cere încrederea la alegerile din iunie, să elaboreze cât mai repede proiectele pentru Bucovina şi să le prezinte cetăţenilor.

„Cu siguranţă alegătorul bucovinean va da votul său doar acelora care vor demonstra că au proiecte viabile pentru comunitatea locală, nu acelora care-şi şlefuiesc frumos discursurile doar o dată la patru ani”, a conchis Ioan Bălan.(N.B.)


Intră acum și în grupul de