Candidați cu nume identice la patru primării din județul Suceava


Intră acum și în grupul de

Principalii candidați la funcția de primar au nume identice în patru comune din județul Suceava.

Astfel, în comuna Iaslovăţ actualul primar PSD Ioan Cotoară, ales în 2012 cu 69,04 la sută din voturi, va avea contracandidat pe Ioan Cotoară din partea PNL.

În comuna Stulpicani, candidaţii la funcţia de primar din partea PSD şi PNL se numesc Vasile Zamcu, ei fiind la prima confruntare.

vasile cepoi
Vasile Cepoi-primarul comunei Drăgușeni

În comuna Zamostea, candidează din partea PSD actualul primar Vasile Haliuc, iar candidatul  PNL  are acelaşi nume.

Cei doi au fost contracandidaţi şi în 2012, când candidatul PSD a câştigat alegerile cu 48,12 la sută din voturi în timp ce celălalt Vasile Haliuc, a candidat din partea PDL şi a obţinut 46,78 la sută din voturi.

Nu în ultimul rând, în comuna Dăguşeni, trei candidaţi au acelaşi nume, Vasile Cepoi, ei candidând din partea PSD, PNL şi PMP.

Primarul comunei, Vasile Cepoi, a decis să-şi schimbe numele, astfel că numele cu care va candida este Vasile Lică Cepoi.

Candidatul din partea PNL Vasile Cepoi este la prima confruntare electorală, în timp ce celălalt Vasile Cepoi, candidat PMP, a mai candidat şi în 2012 din partea PPDD la funcţia de primar.

În 2012, actualul primar a obţinut 74,75 la sută din voturi, în timp ce celălalt, Vasile A. Cepoi, a fost votat de 4,87 la sută dintre alegători.

 


Intră acum și în grupul de