Liderul PMP Suceava, Corneliu Popovici: Am schimbat echipa de la Rădăuţi. Adrian Puiu a refuzat să facă parte


Intră acum și în grupul de

Liderul PMP Suceava, Corneliu Popovici, a declarat că demisia din PMP a fostului lider al organizaţiei PMP Rădăuţi, Adrian Puiu, a venit pe fondul deciziei conducerii organizaţiei judeţene de a reorganiza organizaţia rădăuţeană.

corneliu popovici PMP suceava (3)

Popovici a precizat că organizaţia PMP Rădăuţi a intrat de vineri în reorganizare din cauză că echipa de candidaţi propusă de Adrian Puiu, fost preşedinte interimar, risca să nu facă nici măcar pragul electoral la alegerile din iunie.

„Am luat decizia de a schimba echipa, iar candidatul PMP la Rădăuţi este actualul viceprimar Bogdan Nicolau care va fi şi preşedinte interimar al organizaţiei”, a spus Popovici.

El a adăugat că Adrian Puiu nu a acceptat să facă parte din echipa nouă şi nici nu a asumat o candidatură personală.

Popovici a mai spus că faptul că fostul preşedinte al PMP Rădăuţi a ales să treacă la ALDE confirmă că acesta primea comanda de la ALDE, chestiune de neacceptat.

Organizaţia din Rădăuţi a Partidului Mişcarea Populară în frunte cu preşedintele organizaţiei, Adrian Puiu, candidatul la funcţia de primar, ar fi demisionat din partid împreună cu toţi membrii organizaţiei şi se alătură ALDE, a declarat, duminică, Ovidiu Milici, fost vicepreşedinte al PMP Suceava, în prezent membru al ALDE Suceava.

„Din cauza caracterului duplicitar şi a managementului organizaţional şi politic dezastruos al preşedintelui PMP Suceava, Popovici Corneliu, preşedintele organizaţiei municipale PMP Rădăuţi şi vicepreşedinte organizaţiei judeţene a pmp, candidat de primar pentru primăria Rădăuţi, domnul profesor Puiu Adrian, a demisionat din PMP împreună cu toată organizaţia şi s-a alăturat ALDE”, se arată în mesajul lui Milici.(N.B.)

 


Intră acum și în grupul de