Nistor Tatar: PSD Rădăuţi vine cu cea mai tânără echipă formată din profesionişti pentru Consiliul Local


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PSD Rădăuţi, Nistor Tatar, candidatul PSD la funcţia de primar al municipiului Rădăuţi, a declarat că PSD a înregistrat candidaturile pentru alegerile locale din 5 iunie şi că social-democraţii rădăuţeni vin cu cea mai tânără echipă formată din profesionişti.

primaria radauti

Nistor Tatar a explicat că lista de consilieri locali propusă de PSD pentru Consiliul Local Rădăuţi este cu foarte mulţi tineri.

„Avem cea mai mică medie de vârstă”, a spus liderul PSD Rădăuţi.

Tatar a subliniat că media de vârstă este de 37, 2 ani pentru primele zece locuri de pe listă, iar pe total listă media de vârstă este de 44,5 ani.

El a spus că această echipă este formată din profesionişti care îşi vor pune la dispoziţia rădăuţenilor toate forţele şi toată experienţa pentru ca face din Rădăuţi un municipiu de care să fie mândru fiecare locuitor.

„E o echipă de profesionişti, o echipă formată din oameni care iubesc Rădăuţiul şi îşi pun la dispoziţia rădăuţenilor toate forţele şi toată experienţa pentru a face din Rădăuţi oraşul pe care ni-l dorim cu toţii, municipiul de care să fie mândru fiecare rădăuţean”, a spus Tatar.

Lista de candidaţi PSD pentru Consiliul Local Rădăuţi este deschisă de Nistor Tatar, candidatul partidului la funcţia de primar şi continuată cu actualul primar interimar Bogdan Andrei Loghin, iar pe următoarele locuri sunt înscrişi pe lista de candidaţi Mihai Reman, Gheorghe Simota, Adi Gheorghiţă Jecalo, Radu Gheorghe Munteanu, Ioana Ondina Andrei, Romeo Gheorghe Galan, Angelica Lenuţa Mocrei, Tiberiu Covali.

Lista este continuată cu Maria Mehedin, Mircea Cozma Hacman, Bianca Cepil, Angelica Popescu, Marcel Colibaba, Petru Şerban Bota, Ionel Mitrofan, Florin George Popovici, Daniel Stoica, Andrei Cristea, Constantin Savu, Daniel Andrei Nejnec, Sterică Amariţei şi Silvestru Irimescu.(N.B.)

 


Intră acum și în grupul de