Băişanu: Cu mila lui Dumnezeu şi dragostea cetăţenilor judeţului Suceava, ALDE va fi a treia forţă politică în judeţ


Intră acum și în grupul de

Preşedintele ALDE Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, a anunţat, marţi, că ALDE şi-a depus lista completă pentru Consiliul Judeţean Suceava şi are ca ţintă să fie al treilea partid în judeţul Suceava, partidul care va hotărî viitorul preşedinte al CJ şi vicepreşedinţii CJ, dar şi viitoarele proiecte ale unei noi majorităţi formate.

ALDE 3

 

„Sper ca ALDE să scoată un număr de consilieri judeţeni care să poată influenţa bunul mers al judeţului”, a spus Băişanu.

El a subliniat că este foarte important că în echipă sunt oameni serioşi din toate zonele judeţului şi cu diverse profesiuni.

Astfel, lista este deschisă de Alexandru Băişanu, care este urmat de actualul vicepreşedinte al CJ Suceava, Ilie Niţă.

Pe următoarele locuri sunt Ionuţ Blanari, Radu Hojbotă, Ioan Grădinaru sau Dargoş Grosariu urmaţi de alţi candidaţi.

Băişanu a subliniat că lista ALDE pentru CJ Suceava are oameni din tot judeţului, oameni serioşi, care ştiu ce înseamnă responsabilitatea în Consiliul Judeţean.

El consideră că responsabilitatea va fi cuvântul de ordine şi că ALDE vrea „unitate, respect faţă de cetăţean şi respect faţă de banul public”.

Băişanu a spus că a fost martor în ultimii opt ani la guvernare judeţeană PDL şi apoi PSD, dar că nu vrea să judece pe nimeni, iar aceştia au făcut ce au ştiut mai bine, dar a subliniat că e o vorbă populară care spune „Să te ferească Dumnezeu de cinstea hoţului şi de munca prostului”, iar important este ca în etapa următoare să fie găsit un melanj între cinste, respect şi patriotism local.

Liderul ALDE Suceava a mai spus că Suceava este unul dintre cele mai frumoase judeţe din România ce poate concura cu orice regiune din Europa, cu oameni harnici, gospodari care au demonstrat că a fi bucovinean nu e doar să spui din gură ci şi ceea ce faci pentru comunitatea ta.

Băişanu a mai declarat că dacă sucevenii vor vota ALDE li se garantează că nu se va mai fura din pădurile Bucovinei, iar agricultorii şi fermierii vor fi reprezentaţi atât în Consiliul Judeţean cât şi în multe consilii locale din judeţ.

Mai mult, el a spus că ALDE vrea să rezolve infrastructura care e deficitară în judeţ şi a menţionat că nu se va reuşi scoaterea din sărăcie a judeţului fără fonduri europene şi de aceea este nevoie de oameni care ştiu să gestioneze această mare şansă a judeţului Suceava de a atrage fonduri europene.

„ALDE, cu mila lui Dumnezeu şi dragostea cetăţenilor judeţului Suceava, va ajunge a treia forţă politică în judeţ”, a mai spus Băişanu.(N.B.)


Intră acum și în grupul de