Brădăţan după ce Tribunalul Suceava a decis că poate candida la funcţia de primar: Cineva, acolo sus, iubeşte oamenii care vor să facă lucruri frumoase


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la funcţia de primar al Sucevei, Tiberius Brădăţan, a declarat după decizia Tribunalului Suceava care a admis apelurile formulate faţă de respingerea candidaturilor la Primăria şi Consiliul Local Suceava că a fost o experienţă care îl întăreşte şi îi dă convingerea că cineva, acolo sus, iubeşte oamenii care vor să facă lucruri frumoase.

bradatan (1)

„Au fost două zile în care am încercat să înţeleg ce mecanism ar putea împinge pe cineva să formuleze astfel de contestaţii pentru a elimina competiţia. Pentru mine această competiţie electorală este o luptă deschisă de idei, de proiecte care trebuie să ducă la un oraş aşa cum ni-l dorim cu toţii. A încerca să scoţi la masa verde un candidat invocând nişte elemente, care mie, ca om normal ce nu sunt jurist, sunt lucruri din start evidente, spune totul”, a declarat Brădăţan.

El a adăugat că a fost Săptămâna Patimilor şi că a trebuit să treacă şi prin aceste încercări.

„E o experienţă care pe mine personal mă întăreşte şi îmi dă încredere că cineva, undeva acolo sus, iubeşte oamenii care vor să facă lucruri frumoase”, a spus Brădăţan şi că speranţa există.

Întrebat dacă crede că cei care au contestat candidaturile au avut în spate alte resorturi, fiind o chestiune orchestrată, Brădăţan a spus că, personal, crede acest lucru.

 

„Important este că Tribunalul Suceava şi-a spus punctul de vedere şi a fost în conformitate cu apelul formulat de noi la cele două contestaţii”, a declarat Brădăţan.(N.B.)


Intră acum și în grupul de