Bogdan Codreanu: Nu vom sta în tranşee cu raniţa în spate, ci vom fi alături de bucovineni ca să le transformăm visele în realitate


Intră acum și în grupul de

Candidatul PMP pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, primarul comunei Pojorâta, Bogdan Codreanu, a declarat, sâmbătă, la lansarea campaniei electorale în prezenţa preşedintelui PMP, Traian Băsescu, că schimbarea în Bucovina începe cu PMP.

PMP Basescu Popovici Andronache Codreanu Nicolau (47)

”Sunt onorat să fac parte din echipa unui om că Traian Băsescu. Bucovina se pregăteşte de o schimbare care începe, acum, aici, cu noi. Noi însemnând PMP, partidul care va câştigă alegerile locale din această vara. De ce? Pentru că noi cei din PMP suntem oameni şi ne bazăm pe omenie şi onostitate. Nici un candidat din PMP nu va face promisiuni care nu vor aduce rezultatele dorite şi nu îi vom minţi pe bucovineni pentru că ei nu merită asta”, a spus Bogdan Codreanu.

 

El a spus că nu vrea să facă promisiuni electorale ci îşi doreşte să demonstreze că Suceava merită un loc fruntaş la învăţământ, spitale dotate la standarde europene şi a subliniat că nu va aştepta miniştrii să rezolve problemele judeţului.

“Nu am intrat în nici o lupta că să fiu pe locul doi sau trei. Bucovina merită altceva decât ce a primit până acum de la politicienii care vorbesc bine, dar nu dau prioritate faptelor. Bucovinenii vor alege ce e mai bun pentru ei şi vor alege PMP”, şi-a exprimat convingerea Bogdan Codreanu.

PMP Basescu Popovici Andronache Codreanu Nicolau (46)

El i-a transmis lui Traian Băsescu că cei din PMP Suceava nu vor rămâne pe peron cu biletele în mâna, pentu că vor duce Bucovina unde îi este locul.

“Nu vom sta în tranşee cu raniţa în spate, ci vom fi alături de bucovineni ca să le transformăm visele în realitate. Eu, avându-i pe bucovineni alături, mă simt cel mai bucuros. Ne vedem după 5 iunie, prima zi când va începe schimbarea la Suceava”, a transmis Codreanu.


Intră acum și în grupul de