Tiberius Brădățan: ”Schimbarea nu mai poate fi oprită la Suceava”


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la funcția de primar al Sucevei, Tiberius Brădățan, a spus pe scena Casei de Cultură din Suceava, cu ocazia prezenței în județ a conducerii centrale a partidului că ”schimbarea nu mai poate fi oprită la Suceava”.

PSD Dragnea Nechifor Bradatan primari Cusnir (53)

”Alaturi de președintele CJ, Cătălin Nechifor trebuie să construim acea echipă de forță care să readucă Suceava acolo unde îi e locul. Pentru Suceva ultimii ani a însemnat mai mult stagnare si poate chiar regres și acum trebuie să ne ridicăm și să mergem și să ne îndeplinim țelul care pentru noi este schimbarea. Schimbarea nu mai poate fi oprita. In al 12-lea ceas pornim spre un viitor deschis pentru oameni și pentru suceveni”, a spus Brădățan în fața unei săli arhipline.

El a vorbit și de faptul că această schimbare se poate face doar cu ajutorul unei echipe determinate și care deja s-a realizat la nivelul organizației municipale.

PSD Dragnea Nechifor Bradatan primari Cusnir (32)

”Ii aduc alături de mine pe toți primarii din zona metropolitană. Ne dorim proiecte esențiale pentru noi, ca oraș. Trebuie să creăm acel parc industrial care să deservească toată zona Moldovei, dar în primul rând Suceava. Avem industria care trebuie să se dezvolte și pentru asta este nevoie de infrastructură și din acest motiv o propunem realizarea șoselei de sud a Sucevei. Dezvoltarea e cheia și motorul a ceea ce dorim să facem. Vrem să ne dezvoltăm așa cum ne stă bine”, a mai spus Tiberiu Brădățan.


Intră acum și în grupul de