Marian Andronache propune, alături de consilierii săi, înfiinţarea unui cămin tip creşă în Burdujeni: Suceava e oraşul unui singur cămin creşă


Intră acum și în grupul de

PMP Suceava susţine că este un lucru ştiut faptul că Suceava este oraşul unui singur cămin de tip creşă, acest lucru fiind o problemă semnificativă pentru locuitorii cartierului Burdujeni.

Unul din consilierii locali propuşi de Marian Andronache – candidatul PMP la funcţia de primar al Municipiului Suceava, Angelica Pânzariu, a arătat că în urma discuţiilor avute cu cetăţenii, una din problemele oraşului este cea a unei construcţii unui cămin de tip creşă în cartierul Burdujeni.andronache 1

„În acest moment, Suceava beneficiază de un singur serviciu de acest gen, acesta fiind situat în centrul Sucevei. Vă închipuiţi ce reprezintă asta pentru cetăţenii cartierului Burdujeni, traversarea oraşului de două ori pe zi pentru dreptul la educaţie a copiilor lor. Ținând cont de faptul că în cartier sunt 10.720 de apartamente şi 870 de garsoniere ocupate în proporţie de 40% de familii tinere cu copii cu vârste între 1 şi 7 ani, putem spune că este deosebit de necesară în această zonă construcţia unei creşe care ar putea uşura şi linişti viaţa cetăţenilor şi copiilor acestui cartier”, susţine candidatul PMP.

Angelica Pânzariu, întreprinzător privat, candidat la Consiliul Local Suceava, a mai precizat că acest proiect a luat naştere din preocuparea faţă de problemele cetăţenilor din Burdujeni, care sunt nedreptăţiţi din acest punct de vedere.

„Pentru că nouă ne pasă, ne dorim să materializăm acest proiect şi să îl facem să evolueze din stadiul de promisiune. Dorim să uşurăm viaţa burdujenenilor şi să contribuim cât putem de mult la educaţia oamenilor de mâine”,a mai declarat Pânzariu.(Alin Dima)


Intră acum și în grupul de