Primarul ales din Rădăuţi, Nistor Tatar: Mulţumesc rădăuţenilor pentru încrederea acordată mie şi echipei PSD. Vreau ca rădăuţenii să vadă în scurt timp că au votat corect


Intră acum și în grupul de

Primarul ales al municipiului Rădăuţi, Nistor Tatar, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că mulţumeşte rădăuţenilor pentru pentru încrederea pe care i-au acordat-o, la vot, atât lui cât şi echipei de consilieri PSD.Tatar_PSD_Radauti7[1]

„Vreau ca rădăuţenii să vadă în scurt timp că au votat corect”, a spus Tatar.

El a mulţumit şi familiei şi colegilor săi pentru că au stat alături de el în această campanie electorală care nu a fost o campanie uşoară.

Totodată, în ceea ce priveşte realizarea majorităţii în Consiliul local Rădăuţi şi desemnarea viceprimarului, Nistor Tatar a arătat că lucrurile trebuie făcute cu calm.

El a spus că îşi doreşte ca în Consiliul local să fie linişte, iar consilierii să colaboreze pentru buna desfăşurare a activităţii administraţiei publice locale.

Nistor Tatar a explicat că PSD ar putea face alianţă în CL Rădăuţi cu ALDE, dar fără Constantin Boliacu, iar dacă acesta rămâne în ALDE, atunci va discuta despre o alianţă cu consilierii PNL.

„Este exclus să fac o alianţă cu Boliacu. Aşa numita cooperativă Tatar-Boliacu despre care am fost acuzat în campanie nu a existat, nu există şi nu va exista”, a spus Tatar.

El i-a transmis liderului organizaţiei judeţene ALDE Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, că este dispus la o colaborare cu ALDE, dar fără Constantin Boliacu.(Alin Dima)


Intră acum și în grupul de