Primarul ales din Rădăuţi, Nistor Tatar: Mulţumesc rădăuţenilor pentru încrederea acordată mie şi echipei PSD. Vreau ca rădăuţenii să vadă în scurt timp că au votat corect

Primarul ales al municipiului Rădăuţi, Nistor Tatar, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că mulţumeşte rădăuţenilor pentru pentru încrederea pe care i-au acordat-o, la vot, atât lui cât şi echipei de consilieri PSD.Tatar_PSD_Radauti7[1]

„Vreau ca rădăuţenii să vadă în scurt timp că au votat corect”, a spus Tatar.

El a mulţumit şi familiei şi colegilor săi pentru că au stat alături de el în această campanie electorală care nu a fost o campanie uşoară.

Totodată, în ceea ce priveşte realizarea majorităţii în Consiliul local Rădăuţi şi desemnarea viceprimarului, Nistor Tatar a arătat că lucrurile trebuie făcute cu calm.

El a spus că îşi doreşte ca în Consiliul local să fie linişte, iar consilierii să colaboreze pentru buna desfăşurare a activităţii administraţiei publice locale.

Nistor Tatar a explicat că PSD ar putea face alianţă în CL Rădăuţi cu ALDE, dar fără Constantin Boliacu, iar dacă acesta rămâne în ALDE, atunci va discuta despre o alianţă cu consilierii PNL.

„Este exclus să fac o alianţă cu Boliacu. Aşa numita cooperativă Tatar-Boliacu despre care am fost acuzat în campanie nu a existat, nu există şi nu va exista”, a spus Tatar.

El i-a transmis liderului organizaţiei judeţene ALDE Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, că este dispus la o colaborare cu ALDE, dar fără Constantin Boliacu.(Alin Dima)