Marian Andronache, nominalizat pentru funcția de viceprimar al Sucevei, după ce PNL constituie majoritate cu PMP


Intră acum și în grupul de

 

PNL va constitui majoritatea în Consiliul local Suceava cu PMP, a anunțat, miercuri, primarul reales al municipiului Suceava, Ion Lungu, președinte al organizației municipale PNL Suceava, care a arătat că această formațiune politică l-a nominalizat pentru funcția de viceprimar pe Marian Andronache, actual director general în Primăria Suceava și fost candidat al PMP la funcția de primar al Sucevei.

 

Primarul a precizat într-o conferință de presă că PNL va avea în noul Consiliu Local zece consilieri județeni, iar PMP alți doi, ceea ce le asigură o majoritate la limită, în condițiile în care opoziția va fi constituită din PSD cu opt consilieri locali și ALDE cu trei consilieri locali.

Totodată, Ion Lungu a mai menționat că din partea PNL, va fi nominalizat pentru funcția de viceprimar actualul viceprimar Lucian Harșovschi.

Ion Lungu

Președintele organizației județene PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că nu încurajează alianțele locale cu PMP, dar a precizat ”că nu are alergie” și nici nu moare de dorul cuiva.

El a explicat că organizațiile PNL din județul Suceava nu au probleme în a negocia pentru obţinerea de majorităţi în consiliile locale din judeţ cu partidele cu care a fost în competiţie.


Intră acum și în grupul de