Cătălin Coman, reînvestit primar al municipiului Fălticeni. El își propune să realizeze și proiectele ce i-au fost blocate în mandatul trecut


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman, a fost reînvestit, vineri, în funcție pentru al doilea mandat, la ședința de constituire a noului Consiliu local participând și liderul PSD Suceava, Cătălin Nechifor.catalin coman

În urma constituirii noului Consiliu local Fălticeni a fost ales și viceprimarul municipiului, acesta fiind consilierul local PSD Constantin Bulaicon, fost viceprimar în ultima parte a mandatului 2012-2016.

Primarul municipiului Fălticeni a declarat că mulțumește încă o dată locuitorilor municipiului pentru încrederea pe care i-au acordat-o, pentru votul covârșitor pe care l-a obținut, adăugând că fălticenenii au apreciat ceea ce a făcut în primul mandat.

El a spus că în acest mandat își propune să facă cel puțin cât în primul și a adăugat că faptul că PSD are majoritate în CL Fălticeni va determina ca și proiecte care au fost blocate în mandatul 2012-2016, să fie realizate.

Cătălin Coman a spus că printre priorități sunt amenajarea Pieții Nada Florilor cu realizarea unui parcaj subteran, încurajarea creării de noi locuri de muncă și demersuri la Ministerul Transporturilor pentru realizarea rutei ocolitoare a municipiului. (Alin Dima)


Intră acum și în grupul de