Clotilde Armand la Suceava, întâlnire exploratorie cu un grup de susținători ai USR. Deocamdată exclude o colaborare cu Uniunea pentru Rădăuți pentru că „sunt oameni legați de sistem”


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele Uniunii Salvați Bucureștiul/Uniunea Salvați România, Clotilde Armand, a avut, miercuri, la Suceava, o întâlnire cu un grup de susținători, între participanți fiind prof. univ. dr. Mihai Dimian și medicul psihiatru Bogdan Atănăsoaie.

USR Clotilde Armand (2)

În ceea ce privește colaborarea cu Uniunea pentru Rădăuți, Armand a exclus-o pentru moment pe motiv că  „sunt oameni legați de sistem”.

Armand a spus într-o conferință de presă că Uniunea pentru Rădăuți a contactat lideri ai USR, dar că din primele informații aceștia ar fi apropiați de PSD.

„Primul feed-back pe care îl am din echipele mele este că Uniunea pentru Rădăuți nu corespunde codului nostru etic. Uniunea pentru Rădăuți sunt de fapt niște oameni, din câte am înțeles, legați de PSD, din sistem. O să verificăm exact care este situația. De aceea nici nu mă duc să mă întțlnesc cu ei. Dacă este așa și sunt legați de PSD, nu vom putea să avem nici o legătură cu ei”, a spus Clotilde Armand.

Armand s-a întâlnit, miercuri, la Suceava, cu mai multe persoane din Suceava, Neamț și Botoșani, în vederea constituirii filialelor USR din aceste județe.USR Clotilde Armand (3)

La întâlnire, dintre suceveni au participat prof.univ. dr. USV Mihai Dimian și medicul psihiatru Bogdan Atănăsoaie, dar Armand a explicat că au fost doar discuții exploratorii, în care și unii și alții au dorit doar să se cunoască și să vadă dacă au valori comune.

Armand a spus că membrii fondatori vor fi persoane care reprezintă valorile USR și respectă codul de integritate ale partidului.

„Noi credem că partidele sunt făcute din oameni pentru că partidele s-au decredibilizat. Dacă sunt oameni de calitate, care respectă valorile noastre, atunci va fi în regulă. Dacă sunt oameni clientelari și nu am reușit să fim destul de atenți, atunci desființăm filiala”, a spus Clotilde Armand.

Ea a mai spus că filiala va avea autonomie pentru că „adevărul nu e în București” și că cei care sunt în localități știu mai bine ce e nevoie.USR Clotilde Armand (1)

Armand a precizat că autonomia filialei înseamnă că aceasta va decide și candidații.

Filialele vor fi create la începutul lunii septembrie după ce persoanele care s-au întâlnit acum pentru prima dată să se poată organiza.(Alin Dima)


Intră acum și în grupul de