Deputatul Gavril Mîrza spune că Bogdan Diaconu i-a solicitat să treacă la Partidul România Unită


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava, Gavril Mîrza, a declarat că liderul Partidului România Unită, Bogdan Diaconu, i-a cerut, în numele lui Victor Ponta, să treacă la PRU.

Mirza 1

Parlamentarul  social-democrat a spus că a fost contatat, duminică, telefonic, de Bogdan Diaconu care i-a spus că vorbește în numele lui Victor Ponta și că i-a solicitat să participe la construcția Partidului România Unită.

Mîrza a arătat că i-a spus lui Diaconu că el se retrage din activitatea politică și că nu este interesat de un astfel de demers, iar acesta i-ar fi sugerat că ar trebui destructurat PSD.

Potrivit sursei citate, Diaconu i-a spus că Victor Ponta ar urma să devină președinte al PRU, iar el președinte executiv.

Deputatul sucevean  a menționat că, deși nu a fost un apropiat al lui Victor Ponta consideră că acest tip de abordare nu are legătură cu Victor Ponta și crede că asemenea acțiuni subversive din partea lui Bogdan Diaconu au scopul de a genera scandal în PSD.

Deputatul social-democrat sucevean Gavril Mîrza, care a fost președinte al Consiliului Județean Suceava, senator și apoi deputat, a anunțat anul trecut că renunță la activitatea politică după ce își va încheia și acest mandat de parlamentar.

Mai mulți parlamentari s-au înscris în ultimele zile în PRU, majoritatea provenind din PSD sau care au fost membri ai PSD apropiați ai fostului premier Victor Ponta.


Intră acum și în grupul de