Marian Andronache obține două funcții importante în PMP după ce partidul a fuzionat cu UNPR. El și-a exprimat intenția de a candida pentru o funcție de deputat


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Marian Andronache, obține două funcții importante în PMP după ce partidul său a fuzionat cu UNPR.

Andronache a declarat într-o conferință de presă, că în urma fuziunii PMP cu UNPR, a fost numit vicepreședinte național al partidului în condițiile în care până acum era secretar executiv.

Totodată, Marian Andronache a fost numit și președinte interimar al organizației municipale PMP Suceava. El va deține această funcție până la organizarea de alegeri interne care vor fi programate după alegerile parlamentare, probabil la începutul anului viitor.

Marian Andronache a mai declarat că în ultima perioadă a constatat că foarte multe persoane se alătură PMP, în special tineri, apreciind că partidul devine tot mai atractiv.

andronache 1

Viceprimarul Sucevei a mai anunțat că și-a exprimat intenția de a candida la alegerile parlamentare pentru funcția de deputat.

Președintele PMP Suceava, Corneliu Popovici, a spus că până în 15 septembrie urmează să fie înregistrate candidaturile pentru alegerile parlamentare, iar până la sfârșitul lunii septembrie se va stabili și ordinea pe listele de candidați.

 


Intră acum și în grupul de