Ioan Bălan deschide lista PNL la Camera Deputaților și Dan Cadariu la Senat. Vasilica Miron confirmată pe locul doi la Senat, iar Angelica Fădor, Bogdan Gheorghiu, Dumitru Mihalescul și Radu Surugiu pentru deputați


Intră acum și în grupul de

Ședința conducerii județene a PNL Suceava care se află în desfășurare a stabilit listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.Ioan Balan 3

 

Potrivit unor surse din partid, pentru Senat, lista PNL Suceava este deschisă de Dan Cadariu, fiind urmat de actualul senator Vasilica Miron și Radu Pentiuc.

Pentru Camera Deputaților, lista este deschisă de deputatul Ioan Bălan și este continuată de primarul de Iacobeni, Angelica Fădor, realizatorul TV Bogdan Gheorghiu, omul de afaceri Dumitru Mihalescul, deputatul Radu Surugiu și fostul viceprimar Ovidiu Doroftei.

Lista propusă de PNL Suceava urmează să fie validată de conducerea centrală a PNL.

PNL Suceava își propune să obțină mai mult de jumătate din numărul de mandate de parlamentar ce revin județului. Astfel, din cei patru senatori, PNL Suceava vrea să obțină trei posturi, iar din cei zece deputați, PNL speră să obțină șase posturi.


Intră acum și în grupul de