Liderul ALDE Suceava i-a cerut premierului Cioloș să nu semneze Memorandumul privind vânzarea pachetelor de acțiuni ale statului


Intră acum și în grupul de

 „Guvernul de tehnocrați se vrea o casă de marcat ce încasează bănuți puțini pentru ce se vinde bucată cu bucată”, susține președintele ALDE Suceava, deputatul Alexandru Băișanu, care consideră că guvernul actual trebuie să se preocupe doar de funcționarea țării până la formarea unui guvern legitim rezultat din alegeri și nu să afecteze guvernarea viitoare prin adoptarea Memorandumului privind vânzarea pachetelor de acțiuni ale statului român.

Alde Baisanu Tariceanu Vosganian Constantin Nita Milici Boliacu Aldea (15)

Într-o conferință de presă, liderul ALDE Suceava l-a somat pe premierul Dacian Cioloș să nu semneze respectivul memorandum pentru că va obliga guvernul viitor să aplice ceea ce s-ar putea decide acum, respectiv vânzarea pachetelor de acțiuni ale statului.

„Mai ușor cu vânzarea României, domnule Cioloș”, a spus Băișanu, arătând că un guvern rezultat din alegeri va trebui să stabilească pașii pentru dezvoltarea țării.

Potrvit președintelui ALDE Suceava, inclusiv proiectul de țară pe care l-a inițiat președintele Klaus Iohannis nu are obiect în condițiile în care la masa discuțiilor nu au fost invitați proprietarii, subliniind că nu poți face un proiect de țară când resursele energetice aparțin altora.

„Se vorbește cu chiriașii și nu cu proprietarii. România e vândută.(…) Vom plăti chirie și pe trotuarul pe care mergem”, a conchis Alexandru Băișanu. (N.B.)


Intră acum și în grupul de