Flutur cere CJ Suceava să reanalizeze plecarea la Bergamo planificată pentru finele lui octombrie


Intră acum și în grupul de

Județul Suceava va participa în luna februarie la târgul de turism de la Bergamo așa cum fusese invitat inițial.

targ-bergamo-2
targ Bergamo

Consiliul Județean Suceava urmează să decidă în următoarea ședință dacă va mai participa sau nu la Târgul de bunuri de larg consum de la Bergamo ce urmează să se desfășoare în perioada 29 octombrie-1 noiembrie așa cum a decis deliberativul în ultima ședință sau decide să participe doar la Targul de turism la care fusese invitat inițial, din peerioada 17-19 februarie 2017.

Președintele CJ, Gheorghe Flutur, care e inițiat proiectul de hotărâre privind participarea la târgul de bunuri de larg consum de la finele lui octombrie a anunțat că ia în calcul să propună CJ ca județul Suceava să fie prezent doar la Târgul de turism din februarie și nu la ambele.

Flutur a explicat pentru NewsBucovina că această decizie a fost luată în urma unei analize făcute cu responsabili din turism din CJ dar și în urma atenționărilor primite atât din presă cât și din partea mediului politic sucevean, în condițiile în care Târgul de la Bergamo din octombrie e cu puțin timp înaintea demarării campaniei electorale.

El a arătat că din punctul său de vedere diaspora trebuie să fie un partener pentru promovarea județului Suceava și că nu dorește să implice diaspora în dispute politice.

Flutur a subliniat ca Suceava nu renunță la participarea la Târgul de turism de la Bergamo din februarie dar că el propune să nu se mai participe la actiunea de promovare a Bucovinei ce urma sa aibă loc  în octombrie, ca un preambul la Târgul din februarie.


Intră acum și în grupul de