Flutur susține că a respectat legislația și că totul s-a făcut legal și transparent în ce privește containerele de campanie din 2009


Intră acum și în grupul de

”Eu știu că mi-am văzut de treabă și că echipa de la Suceava și-a văzut de treabă și a respectat sută la sută legislația”, a declarat, joi, liderul liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, referitor la containerele de campanie din 2009.

Gheorghe Flutur 2016

Președintele PNL Suceava, care în 2009 a coordonat campania electorală a PDL pentru alegerile prezidențiale, a fost întrebat într-o conferință de presă despre declarațiile fostului președinte Traian Băsescu potrivit cărora containerele cu materiale electorale din China care ar fi fost aduse în Suceava în campania electorală din 2009.

Flutur a spus că acestea nu ar fi fost aduse la Suceava, ci în mai multe puncte din țară în care se distribuiau materialele.

„Cred că a fost un comentariu general. Nu (s-au adus containerele n.r.) la Suceava, ci în mai multe puncte din țară în care se distribuiau materiale. Nu priviți lucrurile că e un mister în asta. Tot ce a fost cu avize de achiziție a fost absolut legal și transparent. Deci nici un fel de altă neliniște”, a spus Flutur care în 2009 a coordonat campania electorală a PDL pentru alegerile prezidențiale.

Liderul PNL Suceava le-a transmis adversarilor politici să stea liniștiți în privința aceasta.

„Să stea liniștiți. Nu din asta vor câștiga ei alegerile parlamentare, din containerele de campanie. Garantat” a conchis Gheorghe Flutur.

Traian Băsescu a declarat recent la un post de televiziune că dacă procurorii sau judecatorii ar fi vrut sa ia urmele banilor din dosarul Microsoft ar fi luat fișele se însoțire de la containerele care au venit din China în 2008.

„Informaţiile cu containerele le-am primit din port după ce am terminat mandatul la Cotroceni. Dacă voiau să găsească banii cheltuiți aflau și destinația. Acele containere nu s-au descărcat oriunde. Au fost descărcate pe la Târgu Mureş, Suceava, București. Ridicolul situaţiei era că acele containere conţineau geci de toate cele trei culori: roşu, galben şi portocaliu. Banii vehiculaţi în acest dosar au finanţat cea mai mare parte din campania din 2009″, a spus Traian Băsescu. (N.B.)

 


Intră acum și în grupul de