Cea de a doua ediţie a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi va fi organizată pe 20 octombrie la USV


Intră acum și în grupul de

Cea de a doua ediţie a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi va fi organizată, în data de 20 octombrie 2016, la Universitatea “Ştefan cel Mare” Suceava împreună cu AJOFM Suceava, evenimentul adresându-se atât absolvenţilor, cât şi studenţilor aflaţi în căutarea unui loc de muncă.

bursa-abs-2016Potrivit unui comunicat de presă al USV, Universitatea Ştefan cel Mare din Suceava, prin Unitatea de Analiză şi Gestiune Previzională a Solicitării Pieţei Muncii, împreună cu AOJFM Suceava organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi.

“Evenimentul se adresează atât absolvenţilor, cât şi actualilor studenţi ai Universităţii “Ştefan cel Mare” din Suceava care sunt în căutarea unui loc de muncă. Cu această ocazie, reprezentanţii mediului de afaceri se pot întâlni cu conducerea universităţii, în vederea unor discuţii pe teme legate de competenţele şi abilităţile pe care ar trebui să le dobândească studenţii pentru o integrare facilă pe piaţa muncii”, se precizează în comunicatul USV.

Aflat la a doua ediţie, evenimentul se va desfăşura în holul din corpul E al Universităţii Ştefan cel Mare din Suceava, intrarea dinspre Direcţia Silvică.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de