Partidul Verde Suceava reia tema autostrăzilor, subliniind că nu se poate vorbi de dezvoltare turistică fără infrastructură rutieră


Intră acum și în grupul de

Partidul Verde Suceava consideră că România are un potențial uriaș în turism, având toate formele de relief, de la mare la munte și unde se poate petrece un concediu minunat, de vis, dar și zone istorice celebre în fiecare colț din țară.

autostrada

„ În orice zonă din România ai ce vizita, de ce să te bucuri, dar cu toate acestea turismul nu este o sursă de venit importantă a românilor, iar din acest motiv se cere o implicare adevărată a guvernului României”, susține liderul PV Suceava, Dan Acibotăriță.

El arată că verzii suceveni consideră că pentru a dezvoltat turismul se impune o infrastructură solidă și serioasă.

„Fără autostrăzi care să lege toate zonele ale țării, niciodată nu vom avea un turism bine dezvoltat”, explică liderul PV Suceava.

El subliniază că baza turismului stă în drumuri de calitate cu siguranță în trafic și cu obiective de vizitat.

„După cum se prezintă actualul guvern, avem slabe șanse ca în viitorul apropiat să avem sute de kilometri de autostrăzi, deci să avem parte de un turism bine dezvoltat care să ne aducă venituri importante la PIB”, consideră Dan Acibotăriță.(Alin Dima)

 


Intră acum și în grupul de