Dan Ioan Cușnir: Se conturează ”Zona metropolitană a penalilor PNL”, iar Flutur cere PSD să tacă. ”Să tacă și cei care ne-au votat, să-ți predea județul pentru a-l dijmui în liniște?”


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, a declarat, marți, într-o conferință de presă, că liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, vrea să aducă la tăcere orice opoziție în județul Suceava, pentru ca în liniște să îl poată „dijmui” și s-a întrebat cum sunt respectate criteriile de integritate în PNL Suceava când se conturează „Zona metropolitană a penalilor PNL”.

cusnir-bradatan-1

Cușnir a spus într-o conferință de presă că Tiberius Brădățan şi PSD au avut ca temă de campanie electorală, în iunie, Zona metropolitană, un proiect serios care ar fi adus plus valoare Sucevei.

El a arătat că cei din PNL au copiat ideea, dar în felul în care ştiu ei: „Au creat Zona Metropolitană a penalilor: Şcheia-Andriciuc, Mitocu Dragomirnei-Solcan, Salcea-Ilie Lungu”, a spus Cușnir care susține că sunt semnale din ce în ce mai puternice că se va întregi zona metropolitană a penalilor cu municipiul Suceava.

„Dacă ne uităm şi la nivel de judeţ, ce s-a întâmplat cu PDL-istul Olărean de la Rădăuţi şi semnalele care duc la fostul şef de campanie electorală din 2009, PDL-istul Gheorghe Flutur, iată că la Suceava putem vorbi de un judeţ cu o mare densitate a penalilor PDL. Mai crede cineva în criteriile de integritate ale PNL-iştilor, de fapt a PDL-iştilor?”, s-a întrebat liderul PSD Suceava.

El a spus că în acest context nu mai este de mirare că centura Sucevei, începută şi negociată în perioada lui Gheorghe Flutur a ajuns până în prezent la 6 milioane de euro/km și va costă în final 9 milioane de  euro/km, mai mult decât orice kilometru de autostradă în orice ţară civilizată.

Cușnir a mai vorbit și despre cât de legală şi morală a fost amplasarea de PDL a Casei Corpului Didactic în câmp unde alți bani publici sunt îngropați.

„Flutur a ne-a transmis să nu mai fim combativi fiindcă electoratul i-a preferat pe ei în defavoarea PSD, dar ce facem cu cei ce ne-au votat, cu medicii, profesorii, şomerii, pensionarii, studenții și alte categorii de suceveni. Să tacă, domnule Flutur? Să plece? Să-ți predea județul pentru a-l dijmui în linişte? Ce să facă domnule Ion Lungu, cei 8 din 10 suceveni care nu te-au votat? Să tacă? Să plece din Suceava?”, a întrebat  Dan Ioan Cușnir.

El a spus că Gheorghe Flutur și Ion Lungu au reluat tema unei foste membre PDL care urla „Ciocu’ mic că acum noi suntem la putere”.

„Oamenii se vor convinge până în decembrie că iar au fost înșelați și păcăliți  de cuplul Flutur-Lungu doar pentru a ajunge din nou, la putere”, a spus liderul organizației municipale PSD Suceava care a subliniat că electoratul i-a votat pentru a presta servicii în slujba comunității.

„Sucevenii merită să fie trataţi cu modestie, bun simt și respect în cheltuirea banului public.Voi le-aţi oferit aroganţă, trufie şi prăduirea banului public”, a conchis Dan Ioan Cușnir.(Alin Dima)


Intră acum și în grupul de