Liberalii suceveni prezenți cu numeroase pancarte la mitingul PNL din București


Intră acum și în grupul de

Liberalii suceveni au participat, duminică după amiaza la mitingul PNL organizat în București, fiind foarte vizibili prin numeroasele pancarte pe care le afișau.

miting-pnl-1

O parte dintre candidații PNL Suceava pentru alegerile parlamentare, cum ar fi Dan Cadariu sau Bogdan Gheorghiu, au fost văzuți pe scena acestui miting, în timp ce deputatul Ioan Bălan și președintele organizației municipale Suceava, Ion Lungu, se aflau în mulțime alături de primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc Mihăiță Negură.

miting-pnl-2

La mitingul de lansare a candidaților PNL la alegerile parlamentare a fost prezent și premierul Dacian Cioloș care a spus că își dorește un Parlament în care „absolut toți” parlamentarii să lucreze pentru oameni.

În discursul pe care l-a susținut în fața liberalilor, Cioloș a spus că a venit pentru că PNL susține programul său.pnl-miting-1

„Sper, îmi doresc să avem în sfârșit un Parlament în care toți parlamentarii să lucreze pentru oameni. Absolut toți”, a spus premierul.”Aș încheia spunând că unii oameni spuneau ‘Vrem România înapoi’. Eu cred că, mai mult ca oricând, având România noastră — și nu trebuie să o cerem cuiva — asumându-ne România noastră, e bine să vrem ‘o Românie înainte'”, declarat Dacian Cioloș.

Sursa foto: Facebook/PNL Suceava

 


Intră acum și în grupul de