Liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur: Suntem aliniați la start cu echipa de candidați pentru alegerile parlamentare


Intră acum și în grupul de

Liderii PNL Suceava, Gheorghe Flutur si Ion Lungu, isi prezinta la sediul PNL echipa de candidati pentru alegerile parlamentare.

pnl-candidati-parlamentare

LIVE TEXT:

Gheorghe Flutur:

”Suntem aliniati la start cu echipa de candidati pentru alegerile parlamentare. Impreuna cu Lungu avem o echipa pe care o vom sprijini. E una pentru Suceava si suceveni. O echipa tanara, hotarata si care reprezinta toate zonele judetului. Avem nevoie de toate voturile judetului.

Echipa are un program foarte curajos pentru Suceava. Aceasta echipa va sarbatori Centenarul Marii Uniri si trebuie sa ne gaseasca cu multe proiecte.

Suceava asteapta modernizare si locuri de munca, un trai mai bun, o pensie decenta pentru pensionari si Suceava sa recupereze timpul pierdut pentru investitii.

Sucevenii au mers pe mana mea si a lui Lungu la alegerile locale si solutia e sa mearga pe mana parlamentarilor nostri ca sa infaptuim ce am propus si promis.

Avem nevoie de siguranta si confortul populatiei. Eu si Lungu venim si va spunem ca dorim sa construim in sanatate ceea ce trebuie la Suceava.”

Gheorghe Flutur prezinta inca odata proiectul sau de dezvoltare a judetului.

”Sunt solidar cu echipa liberala si convins ca va fi una unita si cu o vorba apasata. Ei pleaca cu mandatul de a-l sustine pe Ciolos premier.”

Ion Lungu:

”E prima zi de campanie. Avem la dispozitie 30 de zile sa ii convingem pe suceveni ca avem cea mai buna echipa. Una puternica si de profesionisti. Am nevoie de sprijin parlamentar. Vom avea nevoie si de sprijin guvernamental. Eu sunt convins ca vom castiga la Suceava si proiectele vor prinde contur.

Fac apel sa dati un vot util, un vot echipei liberale. Eu incerc sa tin pasul alaturi de Flutur la Primaria Suceava ca sa putem merge cu judetul inainte.”

Ioan Balan:

”Sunt bucuros sa fac parte din aceasta echipa. O echipa care a dovedit ca poate realiza performanta politica. Fac parte din echipa care a demonstrat ca poate face administratie. Ca viitor parlamentar care isi doreste sa avem un guvern care sa ne reprezinte si cu Ciolos premier, va amintesc de lupta din sanatate.

Ne propunem dublarea salariilor medicilor. Chiar din a doua zi de guvernare, la fel si in cazul asistentelor medicale. Se poate face asta.

La invatamant, la Suceava ne intereseaza un parteneriat solid cu Universitatea si dublarea salariilor profesorilor.

Incepe o campanie altfel decat cele pe care le-am parcurs pana acum. Fac un apel la toti cei care suntem actori acum sa respectam legea, cel mai mult cred ca ar trebui sa ne respectam cetatenii si intre noi. Din pacate, cativa colegi din judet ne-au spus ca se intampla lucruri care sunt o veche meteahna a PSD, ca institutiile statului sa fie calarite de cei care vremelnic ocupa functii.

Mai exact, Ioan Stan si Emil Havrici au inceput sa ia la rand toate ocoalele silvice si sa le spuna tuturor ca ei vor fi taticii si sa aiba grija.

Nu vom accepta niciodata ca un functionar sa fie implicat in campania electorala. Cerem celor care sunt amenintati sa iasa public si sa o spuna.

Deja suna la partid directorii de scoli si sefi de ocoale silvice care spun ca nu se poate sa ii ameninte ca ii dau afara daca nu fac scor pentru PSD.

Vom incerca sa ne intalnim si cu adversarii nostri si sa ne duelam in ce avem ca program de sustinut pentru guvernare.

Sper ca Suceava sa ramana prima pe tara si pe 12 decembrie. De aici vine forta Sucevei liberala, de la o guvernare judeteana care a demonstrat ca e una pentru oameni si pentru cea locala, care a demonstrat si ea acest lucru prin Ion Lungu.”

Daniel Cadariu, candidat Senat:

”Doi senatori si șase deputati e scopul nostru. Dar e de atins. Avem argumente in acest sens.

Presedintele Romaniei e un fost membru PNL, avem conducerea in CJ si majoritatea in CJ. Mai avem si un argument privind programul de guvernare.

Avem o propunere de premier, Ciolos, care in cateva luni fara o sustinere solida parlamentara a facut o guvernare cinstita si curajoasa.

Il avem in PNL pe Ciolos de Suceava, pe Ion Lungu care a demonstrat in trei mandate cum poate fi transformat orasul. Il avem  si pe Ciolos de judetul Suceava, Flutur care a deblocat judetul si a pornit multe alte proiecte. Sub guvernarea lui Flutur, au intrat in judet  peste un miliard de euro.”

Flutur:

”Cand spunem <Romania, inainte!> spunem dezvoltare. Eu stiu ca populatia se uita prudent la omul politic. Plecam cu o echipa de oameni onesti.

Toate amenintarile astea din teritoriu, cu vorbitul in soapta trebuie sa devina istorie. Orice presiune si amenintare va crea reactie adversa. Lasati lumea libera sa gandeasca si sa voteze. Nu puneti tipare. PNL e o garantie la normalitate. Inainte, Suceava! Inainte, Romania!”

Flutur incearca sa explice de ce PNL Suceava a pus trei afise pe un panou electoral.

”Cum ar fi sa critici guvernul tehnocrat, dar tu esti reprezentantul lui. Pana unde poate sa mearga ipocrizia. Esti pus politic in functie, dar vii cu sondaje.

Un pai nu s-a miscat in judetul Suceava în perioada administratiei pesediste.

Cand am propus Sucevei ceva, am curajul sa spun ca am lasat ceva bun judetului si comunitatilor de aici. PNL vrea sa ramana o forta civilizata.

Nu am sa fiu consultant pentru PSD. Fata asta Morgana a exist-poll cu care au aburit oamenii nu mai tine. Nu se poate sa fii satrap politic. Haideti, dlor, sa avem o confruntare intr-un camin cultural despre treburile grele ale judetului.”


Intră acum și în grupul de