Gheorghe Flutur explică de ce vrea guvern liberal: PSD a pedepsit Bucovina și când erau ei la putere, aici, local


Intră acum și în grupul de

Liderul PNL Suceava, președintele CJ Suceava Gheorghe Flutur, le-a transmis, vineri, membrilor de partid să explice electoratului că este nevoie de guvern liberal care să susțină conducerea liberală a județului pentru ca proiectele promise să fie susținute financiar de guvern.pnl-candidati-9

Flutur a spus că dacă ar fi guvern condus de un membru PSD, județul Suceava nu va beneficia de fonduri.

„Au pedepsit Bucovina și cu PSD-iști la putere, aici, local și au tăiat toate investițiile mari. De aceea cred că trebuie să explicăm oamenilor, fără implicare politică, pragmatic, că avem nevoie de mari investiții”, a declarat Gheorghe Flutur.

Liderul liberal sucevean a explicat de ce e nevoie de investiții mari în județul Suceava și a dat ca exemplu finanțarea de urgență a drumului expres Siret-București după ce Uniunea Europeană a anunțat liberalizarea regimului de vize pentru cetățenii din Ucraina.

Flutur a arătat că traficul rutier va crește foarte mult mai ales că vor fi redeschise încă patru puncte de trecere a frontierei cu Ucraina în județul Suceava și că este absolută nevoie ca infrastrutura rutieră să fie modernizată cât mai repede.

Președintele PNL Suceava a mai spus că are o relație bună cu Dacian Cioloș, care este premierul perfect pentru PNL.

„Am lucrat cu Dacian Cioloș. Îl respect, îl prețuiesc, îl știu foarte bine. Onest, pragmatic, de bun-simț și foarte harnic și sunt convins că este rețeta perfectă pentru PNL”, a spus Flutur.

El a adăugat că așa se va comporta și PNL.

„Suntem compatibili. Suntem oameni care trebuie să facem dezvoltare. Ăsta e sloganul: Dezvoltare! Înainte înseamnă dezvoltare”, a declarat Flutur care a mai adăugat că atunci când liberalii vorbesc de dezvoltare trebuie să spună și părinților și bunicilor că nu se poate trăi în sărăcie și că pensiile vor fi mai mari și salariile vor fi mai mari, dar că trebuie să fie înființate noi locuri de muncă.

Mai mult, Gheorghe Flutur le-a cerut liberalilor să nu aibă încredere în sondajele de opinie care sunt prezentate în această perioadă.

„Nu citiți sondajele așa cum vi se dau sau exit-poll-urile pentru că am mai avut experiența aia.Dați TVA-ul jos din ele. Apucați-vă de treabă!”, a transmis Flutur liberalilor prezenți la lansarea candidaților PNL Suceava pentru alegerile parlamentare.

El a spus că va fi printre ei în campania electorală.

„Turăm motoarele la maxim pentru că Suceava trebuie să scoată doi senatori plus șase deputați”, a menționat Flutur.


Intră acum și în grupul de