La manifestările de Ziua Bucovinei nu sunt restricții pentru participarea politicienilor cu probleme penale. Flutur: Bucovina e ținut al toleranței


Intră acum și în grupul de

Nu există restricții de participare la manifestările de Ziua Bucovinei pentru politicieni cu probleme penale, iar președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a spus că Bucovina este ținut al toleranței.concert sandra (14)

 

Flutur a declarat într-o conferință de presă că la Ziua Bucovinei, care se va sărbători, luni, când se împlinesc 98 de ani de la unirea cu România, că oricine este binevenit să participe.

Întrebat dacă există anumite interdicții față de persoane care sunt cercetate penal, cum ar fi președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, care și-a anunțat prezența la Ziua Bucovinei, Flutur a răspuns că oricine e binevenit.

„Oricine e binevenit. Bucovina e, prin excelență, un ținut tolerant”, a spus Flutur.

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu și-a anunțat prezența, luni, la Suceava de Ziua Bucovinei.

Ziua Bucovinei se serbează în fiecare an în ziua de 28 noiembrie, potrivit Legii 250/2015  care a fost inițiată de deputatul ALDE Ștefan Alexandru Băișanu.

Mai mulți politicieni nu vor fi invitați de președintele Klaus Iohannis să participe la manifestări organizate la București de Ziua Națională întrucât ar avea probleme penale.

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Mădălina Dobrovolschi, a anunţat joi că de 1 Decembrie vor fi organizate cu ocazia Zilei Naţionale parada militară la Arcul de Triumf şi o recepţie la Palatul Cotroceni, unde nu au fost invitate persoanele cu probleme penale.(Alin Dima)

 


Intră acum și în grupul de