Partidul Verde Suceava: Omul politic al anului 2016 e Liviu Dragnea


Intră acum și în grupul de

Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că președintele PSD, Liviu Dragnea, este omul politic al anului 2016 și că în urma scorului electoral obținut de PSD în alegeri, Liviu Dragnea poate să obțină orice funcție dorește.

PV Suceava consideră că reacția domnului președinte Iohannis din săptămâna aceasta, vis-à-vis de numirea viitorului premier al României, una fără formă, se arată într-un comunicat de presă al organizației în care se adaugă că la început s-a văzut un președinte care se arăta stăpân pe situație ”eu sunt șefu!”, după care ușor, ușor  Iohannis a devenit un personaj cu emoții și frică.

„Noi, verzii suceveni, credem că omul politic al anului 2016 din România este dl.Liviu Dragnea. A înțeles foarte bine conjuctura politică internațională și s-a mulat după ea într-un timp scurt, ducând PSD-ul la cel mai mare scor din ultimii 20 de ani, l-a ajutat pe dl. Călin Constantin Anton Popescu-Tăriceanu și ALDE să intre în Parlamentul României și a băgat emoții în cancelariile europene, mai ales în casa lui George Soros”, se arată în comunicat.

Totodată, PV Suceava consideră că vrând-nevrând Klaus Iohannis va numi viitorul prim-ministrul din tabăra PSD, iar Liviu Dragnea are posibilitatea să-și aleagă ce funcție vrea din România.

„De asemenea, Partidul Verde filiala județeană Suceava îi sfătuiește pe cei din PNL să-i mulțumească consultantului politic că a dus partidul la un scor mai mare decât cel obținut de USR. Dacă era invers astăzi se punea problema dispariției unui partid istoric. Până la urmă tot răul e spre bine, iar cei din PNL într-un timp scurt ar trebui să-și aleagă doctrina. Mai sunt liberali sau creștin democrați?”, se mai arată în comunicatul semnat de președintele PV Suceava, Dan Acibotăriță.(Alin Dima)

 


Intră acum și în grupul de