Organizația municipală PSD Suceava a ridicat sprijinul politic pentru un consilier local și a exclus doi supleanți pentru încălcarea Statutului PSD


Intră acum și în grupul de

Biroul organizației municipale PSD Suceava a decis, în două ședințe, organizate luni și marți, să ridice sprijinul politic pentru un consilier local și a decis excluderea a doi supleanți de pe lista PSD pentru Consiliul Local Suceava.

Președintele interimar al organizației municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, a anunțat, marți seara că Biroul organizației a luat mai multe măsuri privind încălcarea unor prevederi statutare de membri ai organizației.

El a spus pentru News Bucovina.ro că în ședința de luni s-a decis cu 18 voturi „pentru” și unul „împotrivă” ca față de consilierul local PSD Cristian Boberschi să propună Biroului Permanent Județean ridicarea sprijinului politic.

Conducerea organizației municipale a constatat că Boberschi nu a respectat decizii luate de organizația municipală, ceea ce este o încălcare gravă a Statutului PSD.

Totodată, în ședința de marți, s-a decis excluderea din partid a supleanților de pe lista PSD pentru Consiliul Local Suceava Dan Apetroaie și Dumitru Rusu pentru că nu s-au implicat în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

În cazul lui Apetroaie, au fost exprimate 24 de voturi pentru excludere și o abținere, iar în cazul lui Dumitru Rusu au fost 25 de voturi pentru excludere.(Alin Dima)

 


Intră acum și în grupul de