Flutur respinge o modificare a conducerii CJ Suceava: Nu sunt omul care să schimbe echipa cu care mă pornesc la drum


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, joi, că nu intenționează schimbarea componenței echipei de conducere a CJ Suceava arătând că nu s-a gândit la o asemenea variantă.

Întreabt în conferință de presă dacă pentru a avea intrare la Guvern ar intenționa să atragă în conducerea CJ Suceava un membru al PSD pe locul unuia dintre vicepreședinți, Flutur a negat orice astfel de posibilitate.

„Am intrat pe un vot majoritar al populației județului Suceava. Trebuie să ne aducem aminte că alegeri nu au fost doar în 11 decembrie 2016, ci au fost și în iunie 2016  și cred că trebuie respectat și acel vot din iunie când populația ne-a trimis să administrăm județul Suceava. De felul meu nu sunt omul care să schimbe echipa cu care mă pornesc la drum. Mergem cu aceeași echipă. Eu sunt convins că vom găsi soluții, vom discuta cu cei care trebuie să ne aloce resurse, vom căuta și singuri resurse, dar nu m-am gândit niciodată să schimb formula cu care am intrat”, a spus Gheorghe Flutur.

Întrebat de ce atunci când partidul din care face parte prelua guvernarea susținea astfel de soluții, Flutur a răspuns că din punct de vedere politic se acționează astfel încât să fie în avantajul partidului din care provine.

PNL are majoritatea în Consiliul Județean Suceava, iar cei doi vicepreședinți, respectiv Gheorghe Niță și Viorel Seredenciuc, provin din PNL.

Consilierii județeni PSD, aflați în minoritate, nu dețin nici conducerea unor comisii de specialitate din CJ Suceava.


Intră acum și în grupul de