Ion Lungu a fost ales președinte al organizației municipale PNL Suceava: Principala țintă este câștigarea Primăriei Suceava și în 2020


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a fost ales, vineri, președinte al organizației municipale PNL Suceava.

În urma votului, doar patru voturi au fost împotrivă, restul membrilor organizației susținând candidatura lui Ion Lungu.

În cadrul conferinței municipale PNL Suceava a fost ales și noul Birou municipal, cei doi prim-vicepreședinți fiind Lucian Harșovschi și Ovidiu Doroftei.

”Începând de azi, organizația municipală PNL Suceava are o nouă conducere aleasă statutar”, a declarat Ion Lungu după alegeri.

El a spus că noul Birou Municipal al PNL Suceava se va pregăti pentru viitoarele examene electorale, începând cu alegerile europarlamentare și prezindențiale din 2019, dar că ținta maximă a organizației este păstrarea Primăriei la PNL în urma alegerilor locale din 2020.

”Ținta noului Birou este să câștigăm Primăria Suceava în 2020. Vom face tot ce e posibil ca Primăria să rămână la PNL în 2020”, a declarat Ion Lungu.

El a mai spus că cei mai buni candidați care ar putea câștiga alegerile locale viitoare erau toți în sala în care s-a desfășurat conferința municipală de alegeri din PNL Suceava.

”Vom avea în următorii ani o administrație a municipiului Suceava foarte bună pentru a păstra Primăria la PNL. Ținta maximă a noului Birou municipal este păstrarea Primăriei la PNL”, a conchis Ion Lungu.

Ion Lungu a deținut interimar funcția de președinte al organizației municipale PNL Suceava din iarna anului trecut, fiind ales primar pentru al patrulea mandat în urma alegerilor locale din iunie 2016.(N.B.)


Intră acum și în grupul de