Ludovic Orban, la Suceava: ALDE e un PSD mai mic, iar Guvernul Grindeanu e un guvern de servitori ai vechililor roșii


Intră acum și în grupul de

Candidatul pentru funcția de președinte al PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri seara, la Suceava, că ALDE este un PSD mai mic, în timp ce Guvernul Grindeanu e format din „servitori ai vechililor roșii”

Orban a spus într-o conferință de presă că locul oricărui om care pactizeză cu valorile liberale, cu ideile liberale, cu principiile liberale este PNL.

„La ora actuală, cei care au preferat să stea la umbra puterii și să le pice perele mălăiețe în gură sunt un PSD mai mic. Nu mai au niciun fel de legătură cu PNL chiar dacă unii liberali au fost tentați să-i voteze. Sunt convins că orice om care crede în valorile liberale va veni alături de PNL”, a spus Ludovic Orban.

Liderul liberal a mai declarat că nu crede că Guvernul Grindeanu va rezista mai mult de câteva luni.

„Nu dau foarte multe luni Guvernului Grindeanu. Problema este că acesta nu este Guvernul Grindeanu cum este botezat ci este un guvern de servitori ai vechililor roșii care au fost puși acolo cu obiective foarte clare și foarte precise și care este condus de vechilul-șef Dragnea”, a spus Orban.

El a apreciat că acest guvern este de sacrificiu pentru când PSD va constata că promisiunile electorale nu vor putea fi onorate.

„Când va considera că se poate dispensa, vor fi trimiși acasă fără mari probleme. Ei sunt țapi ispășitori de serviciu pentru momentele când PSD nu va putea îndeplini obligațiile asumate în cadrul campaniei și atunci îi va sacrifica pe ei încercând să-și pună un alt guvern. Fifor văd că e foarte încălzit”, a spus Orban.

El a mai declarat că din informațiile pe care le are, ministrul Finanțelor se pregătește să-și facă bagajele.

„Când un Guvern al cărui ministru de Finanțe se pregătește să plece este un guvern care are probleme serioase”, a conchis Ludovic Orban.(Alin Dima)

 


Intră acum și în grupul de