Politolog sucevean: Candidatura lui Gheorghe Flutur la președinția PNL Suceava fără contracandidat, e privilegiul pe care îl au politicienii consacrați la apogeul carierei


Intră acum și în grupul de

Politologul și sociologul sucevean dr. Adrian Botezatu  a apreciat, joi seara, în emisiunea Exclusiv 90 de minute de la Bucovina TV, că lipsa unui contracandidat la alegerile de sâmbătă pentru președinția organizației județene PNL Suceava unde doar Gheorghe Flutur și-a înscris candidatura este privilegiul pe care îl au politicienii consacrați la apogeul carierei.

 „Este un privilegiu pe care îl au politicienii consacrați la apogeul carierei”, a spus Botezatu în cadrul emisiunii.

El a mai spus că o nouă generație se pregătește în cadrul PNL Suceava și aceasta va prelua conducerea organizației.

„Este mai mult decât evident că peste trei-patru ani va avea loc un schimb de generații și atunci este un lucru consfințit de o parte și de alta ca liderii consacrați să aibă timpul necesar de a-și finaliza cariera politică fără nici un fel de opreliști sau de piedici”, a spus politologul.

El consideră că PNL Suceava are asigurat schimbul de generații cam în toate instituțiile și toate funcțiile politice, și acesta este un plus pentru PNL Suceava.

„Vom putea, peste trei-patru ani de zile, să vorbim de o concurență mult mai consistentă pe funcțiile politice”, a spus Botezatu.

El consideră că la încheierea actualului mandat de președinte al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur nu va puncta proiecte foarte importante.

„La încheierea mandatului la Consiliul Județean, Gheorghe Flutur nu va avea un mandat strălucitor. Nu cred că va puncta proiecte foarte importante. Atunci schimbarea de generații în cadrul PNL va fi mult mai simplă”, a spus Botezatu.

Organizația județeană PNL Suceava își va alege, sâmbătă, noua conducere după fuziunea realizată între PNL și PDL.

Singurul candidat la funcția de președinte al organizației județene PNL Suceava este actualul președinte, Gheorghe Flutur, președinte al Consiliului Județean Suceava.


Intră acum și în grupul de