Analist politic sucevean: Dan Ioan Cușnir e singurul comunicator al PSD. Dacă ar pleca în concediu ar fi o liniște asurzitoare la PSD


Intră acum și în grupul de

Analistul politic sucevean Adrian Botezatu, a apreciat în cadrul emisiunii Exclusiv 90 de minute de la Bucovina TV, că liderul organizației municipale PSD Suceava, consilierul județean Dan Ioan Cușnir, este cel care început dezbateri publice reale pe problematica municipiului Suceava și a județului Suceava, ceea ce nu a existat în ultimii 27 de ani, dar că este și singurul comunicator al PSD.

„Îl felicit pe domnul Cușnir pentru faptul că încearcă să lanseze dezbateri pentru municipiul și județul Suceava, ceea ce în ultimii 27 de ani nu a existat”, a spus Boteazatu într-o intervenție telefonică în emisiunea în care Dan Ioan Cușnir a vorbit de mai multe teme de interes local și județean.

El a arătat că demersul acestuia este de salutat.

„Cu toții știm că, în general, competițiile electorale erau mai mult bazate pe blat și nu a existat niciodată o dezbatere reală pe problematica municipiului și județului Suceava, iar ceea ce încearcă să facă domnul Cușnir e de felicitat cu toate că poate nu sunt de acord cu dumnealui în multe puncte de vedere, dar demersul este salutar”, a spus Botezatu.

Analistul politic a subliniat că, în prezent, Dan Ioan Cușnir este și singurul comunicator al PSD.

„Cușnir este singurul comunicator din partea PSD. Dacă domnul Cușnir ar pleca în concediu ar fi o tăcere asurzitoare la PSD”, a conchis Botezatu.(N.B.)


Intră acum și în grupul de